Ο Σεμπαστιάν Οζιέ πρώτoς στο Ράλι του Μόντε Κάρλο

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ πρώτευσε για 10η φορά στην καριέρα του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, με το οποίο «άνοιξε η αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος αγωνίζεται φέτος με την Toyota, άφησε πίσω του τον Ουαλό, Ελφιν Εβανς (Toyota) και τον συμπατριώτη του, Αντιέν Φουρμό, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά με Hyundai, ενώ o Βέλγος κάτοχος του τίλου, Τιερί Νεβίλ (Hyundai), τερμάτισε στην 6η θέση.

Στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα διεξαχθούν δεκατέσσερις αγώνες και ο επόμενος είναι το Ράλι Σουηδίας (13-16 Φεβρουαρίου), που θα γίνει μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από τον Αρκτικό Κύκλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κορυφαίο θέαμα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!
Κρούση Ολυμπιακού σε Κοκκινάκη-Η στάση του ΠΑΟΚ
«Ταξιδεύει για Μαδρίτη ο Μαλεντόν, παίζει κόντρα στη Ρεάλ»
ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ προχώρησαν με νίκες στην 22η αγωνιστική της Basket League
Επικός διάλογος Γιαννόπουλου-Λαρεντζάκη στα social media: «Θα πάμε στα επείγοντα από δάγκωμα κόμπρας»
Euroleague: Παρί και Αρμάνι Μιλάνο ανοίγουν την αυλαία της 30ης αγωνιστικής
Τίμπεργουλβς-Πέισερς: Αποβλήθηκαν Γκομπέρ και Νέμπχαρντ στην ίδια φάση (vid)
Τσιτσιπάς: Στη δύσκολη πλευρά του ταμπλό
Ο απολογισμός των κυπριακών συμμετοχών στο 24ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων
Έμεινε στη 10αδα ο Τσιτσιπάς-Εκτός Top 50 η Σάκκαρη