Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Γουόκαπ για Εφές, παίζουν Φαλ και ΜακΚίσικ

Ο Τόμας Γουόκαπ θα είναι αμφίβολος για το ματς με την Εφές (31/1, 21:15), ενώ κανονικά θα αγωνιστούν οι Φαλ και ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με την Εφές (31/1, 21:15) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague μετά την εντός έδρας ήττα από την Φενέρ.

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Τόμας Γουόκαπ. Σήμερα, την Τετάρτη 29 Γενάρη (καθώς χθες είχαν ατομικές) μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ κανονικά συμμετείχε και ο Μουστάφα Φαλ.

Το ΣΕΦ θα είναι για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν γεμάτο καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι στο ματς με την Εφές έγινε sold out.

Δειτε Επισης

«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το EuroBasket 2025
Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού