ΠΑΟΚ: Ο Ιανουάριος είναι… φωτιά και ο Λουτσέσκου το ξέρει καλά

Ο Ιανουάριος για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι… καυτός! Βλέπετε, στη διάρκεια του οι πρωταθλητές θα δώσουν αποφασιστικής σημασίας παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις, στις οποίες συνεχίζουν, με σοβαρές πιθανότητες διάκρισης.

Με το καλημέρα στο Νέο Έτος οι «ασπρόμαυροι»… πέφτουν στα βαθιά, καθώς στον πρώτο μήνα του 2025, θα κριθεί η συνέχεια τους, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο Europa League, έχοντας παράλληλα αυξημένες υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα με σπουδαία ντέρμπι, όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (5/1) στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

O Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρος απέναντι στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», για το πως θα πρέπει να ενεργούν πάνω στο τερέν όταν έχουν την κατοχή της μπάλας, κάτι που καταγράφηκε στο βίντεο από την τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Προσπαθήστε κάθε φορά μετά την πάσα να κινείστε! Και να αλλάζετε τη μπάλα γρήγορα. Ακόμα και αν παίζετε με μια επαφή. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα», είπε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο 55χρονος προπονητής στην τελευταία συνέντευξη του στη Ρουμανία περιέγραψε την κατάσταση στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας και αναφέρθηκε στο τι περιμένει μέσα στον Ιανουάριο.

Δειτε Επισης

«Από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Νότιγχαμ παίξουν στο Champions League, μία θα το πάρει»
Ολυμπιακός: Σκάουτ της Μίλαν στην Ελλάδα για τους Κωστούλα-Μουζακίτη
Παναθηναϊκός: Ο Τετέ είναι ο δεύτερος πιο απειλητικός παίκτης του φετινού πρωταθλήματος
Ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Ήθελα να φτάσω στον πάτο, δε μου άρεσε ο εαυτός μου»
Όλα δείχνουν παραμονή Γκαρθία στον Ολυμπιακό
ΑΕΚ: Προτεραιότητα φορ και μπακ, τα νέα συμβόλαια για Πινέδα-Μήτογλου και οι πιθανές πωλήσεις
Ολυμπιακός: Τρομερές ουρές στην Ερμού για την επετειακή φανέλα
Γιοβάνοβιτς: «Να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά» (vid)
Πλήγμα με Κουρμπέλη στην Εθνική: Νοκ-άουτ από τα δύο ματς με Σκωτία
Ηρακλής κατά Λουκίνα-«Έχει εξοφληθεί πλήρως, επιμένει να πάρει τους τόκους που δεν δικαιούται»