Ο Σιώπης αποχαιρετά την Κάρντιφ: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ»

Ο Μανώλης Σιώπης είπε «αντίο» στην Κάρντιφ, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Μανώλης Σιώπης έφθασε στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος, που ετοιμάζεται να υπογράψει με τους Πράσινους για τα επόμενα 2,5 χρόνια, θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν έως τώρα μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σχετική λεζάντα για τη θητεία του στην Κάρντιφ:

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία το να παίξω για την Κάρντιφ και νιώθω πραγματικά ευλογημένος που μοιράστηκα τόσες πολλές όμορφες στιγμές μαζί σας.

Θέλω να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου στους εκπληκτικούς μας φιλάθλους για την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα που έκανε πραγματικότητα το όνειρο μου να παίξω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δειτε Επισης

Νέο ρεκόρ πώλησης σε τρεις ημέρες για τη Φόρεστ-Στην Τότεναμ με 70 εκατ. ευρώ ο Γκιμπς-Γουάιτ
Δεν ανανεώνει με τη Λίβερπουλ ο Κονατέ, θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσημα Σαουδάραβας ο Τεό Ερναντέζ-Ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ
H Παρί συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε για τον Αένσιο
Έπεισε τον Ράσφορντ να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ο Μουρίνιο
Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γκιόκερες η Άρσεναλ
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»