Οι Μαϊάμι Χιτ απέβαλαν για 7 παιχνίδια τον Τζίμι Μπάτλερ-Θα επιδιώξουν να τον ανταλλάξουν

Οι Μαϊάμι Χιτ απέβαλαν τον Τζίμι Μπάτλερ για επτά παιχνίδια την Παρασκευή και δήλωσαν ότι θα επιδιώξουν να τον ανταλλάξουν.

Οι Χιτ δήλωσαν ότι η αποβολή έγινε για «συμπεριφορά επιζήμια για την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες».

«Μέσα από τις πράξεις και τις δηλώσεις του, έδειξε ότι δεν θέλει πλέον να είναι μέλος αυτής της ομάδας», ανέφεραν οι Χιτ σε ανακοίνωσή τους, μία ημέρα αφότου ο Μπάτλερ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να είναι ευτυχισμένος παίζοντας στο Μαϊάμι στο μέλλον.

Ο Μπάτλερ δεν θα είναι μαζί με την ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τη Γιούτα και στη συνέχεια στο σύνολο του ταξιδιού των έξι αγώνων στο Σακραμέντο, το Γκόλντεν Στέιτ, τη Γιούτα, το Πόρτλαντ, τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Θεωρητικά, το νωρίτερο που θα μπορούσε να παίξει ξανά ο Μπάτλερ για τους Χιτ είναι στις 17 Ιανουαρίου στην έδρα τους απέναντι στο Ντένβερ. Αλλά πιθανότατα έχει παίξει για τελευταία φορά για το Μαϊάμι.

«Ο Τζίμι Μπάτλερ και ο εκπρόσωπός του έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ανταλλαγούν, επομένως, θα ακούσουμε τις προσφορές», ανακοίνωσαν οι Χιτ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports
Έμαθαν αντιπάλους οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού Χάντμπολ στην Ευρώπη
Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Κοντίδης στο Grand Slam του Λος Άντζελες