Η Σπόρτινγκ νίκησε 1-0 την Πόρτο και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup

Στον τελικό του πορτογαλικού League Cup για τρίτη σερί χρονιά και συνολικά 8η φορά της Ιστορίας της προκρίθηκε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία νίκησε την Πόρτο στον ημιτελικό και θα έχει πλέον να διεκδικήσει το 5ο τρόπαιό της.

Τα «λιοντάρια» που έχουν συνέλθει αγωνιστικά μετά την πρόσληψη του Ρουί Μπόρχες είχαν πολύ καλύτερη εικόνα κι έφτασαν στη νίκη, χάρις σε άλλο ένα γκολ του Βίτορ Γκιόκερες στο 56’ μετά από ασίστ του Κουέντα.

Στον δεύτερο ημιτελικό η Μπενφίκα θα υποδεχθεί την Τετάρτη (8/1) την Μπράγκα στο «Da Luz» λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Καρβαλιάλ επί των «αετών» στο πρωτάθλημα, ενώ ο τελικός έχει οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου (11/01, 21:45) στο «Estádio Dr. Magalhães Pessoa» της Λεϊρία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Ο Φόντεν να ακολουθήσει το παράδειγμα του Χάαλαντ»
Επίσημη η βόμβα Σέρχιο Ράμος στη Μοντερέι
Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Λισάντρο Μαρτίνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι βιόλα πάτησαν την πρωταθλήτρια και ονειρεύονται Champions League
Πάρτι στο Άνφιλντ και ραντεβού στο Γουέμπλεϊ με την Νιούκαστλ για τη Λίβερπουλ
Πεντάσφαιροι μπλαουγκράνα, διέλυσαν τις νυχτερίδες και έφυγαν για τα ημιτελικά
Η Νιούκαστλ τρόλαρε την Άρσεναλ για το «κατηγορώ» του Αρτέτα στην μπάλα του League Cup
Ο Μαρσέλο σταμάτησε το ποδόσφαιρο: «Το ταξίδι μου ως παίκτης τελείωσε, αλλά έχω ακόμη πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο»
Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση θρίλερ στα ημιτελικά για την Ρεάλ, 3-2 την Λεγανές
«Ίσως να μην υπάρχουν πολλοί προπονητές με τόσο καλό ρόστερ όπως εγώ»