Συνέχισε από εκεί που έμεινε ο Νεοκλέους και καταγγέλθηκε από ΕΝΠ-«Σοβαρά τα λάθη του ίδιου και του VAR»

Η Ένωση ηττήθηκε χθες από την Ομόνοια Αραδίππου με 2-0 σε μία αναμέτρηση που τελείωσε με 8 παίκτες, λόγω της αποβολής του Αντεμπάγιο στο 73', του Χούνγκεχουντ στο 90+1 και του Κράιντζ στο 90+4.

Η ομάδα του Παραλιμνίου προχώρησε σε καταγγελία κατά του διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους και του VARίστα Μάριου Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία του Διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους και του VARίστα Μάριου Αντωνίου οι οποίοι είχαν την ευθύνη για τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια Αραδίππου.

Η καταγγελία εστιάζεται στην γενική αντιμετώπιση που είχαμε από τον διαιτητή της αναμέτρησης και στα σοβαρά κατά την άποψη μας λάθη τόσο του ιδίου όσο και του VAR.

Ενημερώνουμε επίσης τους φίλους της ομάδας μας ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που μπορούμε για προστασία της ομάδας μας από παρόμοια φαινόμενα όπως αυτά που ζήσαμε στους τελευταίους δύο αγώνες μας αλλά και σε προηγούμενους.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΕΝΠ να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της Διοίκησης της Ομάδας για να διατηρήσουμε το ιστορικό μας Σωματείο εκεί που του αξίζει»!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»