ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αντετοκούνμπο κυριάρχησε, έγραψε ιστορία και οδήγησε στη νίκη τους Μπακς απέναντι στους Σπερς

Την έδρα τους εκμεταλλεύτηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς που δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα «ελάφια» επικράτησαν με 121-105 και έτσι πήγαν στο 19-16 αφήνοντας στο 18-19 το Σαν Αντόνιο.

Σε άλλο ένα ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τη διαφορά και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Τελείωσε το ματς με 25 πόντους, 16 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ο Λίλαρντ είχε 26 πόντους με 8 ασίστ, ενώ ο Λόπεζ πρόσθεσε 22 πόντους με 7 ριμπάουντ. Ο Greek Freak μάλιστα έγραψε ιστορία και έγινε πρώτος στη λίστα των ελαφιών στα double double αφήνοντας πίσω του τον Τζαμπάρ καθώς πλέον έχει 432.

Από την πλευρά των ηττημένων 18 πόντους με 7 ασίστ μέτρησε ο Πολ, ο Τζόνσον είχε 24 πόντους με 11 ριμπάουντ ενώ στα ρηχά εμεινε ο Γουεμπανιάμα με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι Μπακς είχαν μια εύκολη αποστολή, έπαιξαν όσο χρειάστηκε και έδειξαν την ποιότητα τους κόντρα στην παρέα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα που δεν μπόρεσε να τους απειλήσει.

Το σημαντικό δεύτερο δωδεκάλεπτο

Το δεύτερο δωδεκάλεπτο έκανε τη μεγάλη διαφορά στο ματς, εκεί όπου οι Μπακς πήραν και το προβάδισμα. Τα ελάφια πήραν την δεύτερη περίοδο με επιμέρους σκορ 34-19 και από εκεί και πέρα έλεγξαν το ματς με την εμπειρία τους.

Το Μιλγουόκι σούταρε με 19/42 στα τρίποντα, ενω τα σπιρούνια τελείωσαν με 18/52 στα τρίποντα. Το τελικό λέει τα πάντα για την εικόνα του ματς και την κυριαρχία των Μπακς. Eπίσης οι Μπακς κατέβασαν και 57 ριμπάουντ αντί των 46 των Σπερς.

Στο 12-7 εντός έδρας πήγε η ομάδα του Ρίβερς, ενώ στο 6-11 μακριά από το Σαν Αντόνιο έπεσαν οι Σπερς που πρέπει να βελτιωθούν σίγουρα στα εκτός έδρας ματς.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-27, 65-46, 91-78, 121-105

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

«Είμαι ευτυχισμένος, το αγαπώ το άθλημα, ο Ντουμπλάντις μου είπε ότι πρώτη φορά ήταν λίγο »
Για το άλμα μεταλλίου η Ελένα Κουλιτσένκο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου
Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής-Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.
Χιλιάδες συμμετοχές και ενθουσιασμός την πρώτη μέρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού
Ο Ίνγλις μπήκε στην αρχική πεντάδα των Τίμπεργουλβς για να τον δει ο γιος του με αυτισμό
Αυλαία στην 23η αγωνιστική της Basket League με δύο αγώνες
Αντιδράσεις σε σχολικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ-Τρανς μαθητής έσπασε όλα τα ρεκόρ σε αγώνα κοριτσιών
Χάμιλτον: «Άπειροι επικριτές σχολιάζαν μετά την Αυστραλία χωρίς να καταλαβαίνουν»
Στον τρίτο γύρο του Miami Open ο Τσιτσιπάς, με ανατροπή 2-1 τον Τσενγκ
Όσκαρ ατυχίας για τον Παναθηναϊκό-Μετά τον Όσμαν έχασε με τραυματισμό και τον Παπαπέτρου