Επιστροφή Ρομπέρζ, Φραν Σολ και Ανγκιέλσκι, εξακολουθεί να απουσιάζει ο Μιραμόν για την ΑΕΚ

Οι προπονήσεις της ΑΕΚ Λάρνακας ξανά...γεμίζουν από τους πολλούς απόντες των τελευταίων εβδομαδών, οι οποίες ταλάνιζαν έντονα το σύνολο του Χένινγκ Μπέργκ.

Πιο συγκεκριμένα, δεδομένες είναι οι επιστροφές των Ρομπέρζ, Φραν Σολ και Ανγκιέκσι, οι οποίοι έρχομται να πλαισιώσουν και πάλι τον Καμπρέρα που μόνος τράβαγε το κουπί της επίθεσης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αντιθέτως, εκτός εξακολουθεί να είναι ο Μιραμόν, ο οποίος αν μη τι άλλο θα χρειαστεί ακόμα λίγο διάστημα πριν ενταχθεί και πάλι κανονικά στις επιλογές Μπέργκ.

Επιστρέφει επίσης ο Πέρε Πονς μετά τη τιμωρία καρτών που του είχε επιβληθεί. Ο Γκαρσία που επίσης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα απουσιάζει στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, ώστε να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Επιπροσθέτως, χθες έγινε αναγκαστική αλλαγή, οπότε η αναμέτρηση που θα χάσει θα είναι και μια ευκαιρία να κάνει έμμεση...αποθεραπεία.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές η Ομόνοια κόντρα στον Σπάρτακο
Πυρ κατά βούληση από τους οργανωμένους του ΑΠΟΕΛ κατά Παναγιώτου-Το ξεκάθαρο μήνυμα σε Χριστοδουλίδη
Ομόνοια: «Υποβάλλουμε αίτημα στην ΚΟΠ να ορίζονται σε κάθε αναμέτρησή μας ξένοι διαιτητές»
«Ο χειρότερος εχθρός σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, είναι το κουκούλωμα»
Ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες ώρες για Μποτσκάι
Νέα Σαλαμίνα: «Η Ανόρθωση μας ασκεί πίεση λόγω Τσίκο»
Ξεκαθαρίζει Τετάρτη και Πέμπτη η οκτάδα του Κυπέλλου Coca-Cola
Ο Γκουαρδιόλα χώρισε με τη σύζυγό του μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας
Ανακοίνωσε την ενίσχυση με Ενλάντου η Ομόνοια 29Μ
«Θέλουμε να απογοητεύσουμε τον Σωφρόνη που μας άφησε»