«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, πληρώσαμε σοβαρά ατομικά αμυντικά λάθη»

Ο Άρης Λεμεσού δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που διατηρούσε επί μισή ώρα και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας, παρά το γεγονός πως είχε ευκαιρία να πάρει ακόμα και το τρίποντο.

Αν μη τι άλλο, ήταν ένα παιχνίδι με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις εκατέρωθεν, δυο αποβολές, μια αποβολή που δεν κατοχυρώθηκε, χαμένες ευκαιρίες και παράπονα από τους δυο προπονητές.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στάθηκε σε όλα αυτά και μετά το πέρας της αναμέτρησης, παραχώρησε δηλώσεις και σχολίασε με τον δικό του τρόπο το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Πληρώσαμε κάποια σοβαρά ατομικά αμυντικά λάθη. Ήμασταν καλοί αλλά αυτό το λάθος στοίχισε. Όσον αφορά την ευκαιρία του Φαράζ, αυτά τυχαίνουν. Αυτά τα ατομικά λάθη σκοτώνουν την απόδοση μας. Στην επανάληψη μπήκαμε πολύ καλύτερα. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν θα τα σχολιάσω γιατί θα τιμωρηθώ. Είμαι νέος ακόμα και θέλω να διατηρήσω την ψυχραιμία και την υγεία μου».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

«Έπεσε» μαχόμενη η Κύπρος απέναντι στην πρωτοπόρο Βοσνία
Στην διάθεση των οπαδών της Ανόρθωσης τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Εθνικό
Ανάβει κόκκινο η Αστυνομία στους οπαδούς της ΑΕΛ-Εισήγηση προς την ΚΟΠ για να μην πάνε Περιστερώνα
Νέο φιλικό προετοιμασίας για την Εθνική Ελπίδων
Το πρόγραμμα 10ης και 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β κατηγορίας
Σημαντικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Βοσνία
Μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή οι Apollon Ladies και κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στην Ομόνοια
Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών
«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ