Conference League: Ιστορικός «κυπριακός εμφύλιος», στη Σλοβενία δοκιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ

Μια ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά περιμένει τις κυπριακές ομάδες απόψε, καθώς γράφεται ιστορία. Για πρώτη φορά στις διοργανώσεις της UEFA έχουμε κυπριακό «εμφύλιο» με την Ομόνοια να υποδέχεται την Πάφο στο «ΓΣΠ». Στο άλλο ματς, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, αντιμετωπίζοντας στη Σλοβενία την Τσέλιε.

Η πιο μεγάλη κυπριακή ευρωπαϊκή βραδιά είναι γεγονός. Μετά από αναμονή σχεδόν δυο μηνών, οι τρεις εκπρόσωποι της Κύπρου ρίχνονται στη μάχη των play off του Conference League, με φόντο την πρόκριση στους «16».

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (19:45), ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Σλοβενία για να αντιμετωπίσει την Τσέλιε, με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16». Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την προβληματική πορεία εντός συνόρων και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αντίπαλος του είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα της, προερχόμενη από δυο συνεχόμενες ήττες.

Στις 22:00, Ομόνοια και Πάφος θα αναμετρηθούν στο «ΓΣΠ», γράφοντας ιστορία. Κι αυτό επειδή για πρώτη φορά, δυο κυπριακές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όπως είναι φυσικό, δεν θα «πέφτει καρφίτσα», με τους 22 ποδοσφαιριστές να καταθέτουν και τη ψυχή τους στο γήπεδο.

Το αποψινό πρόγραμμα των κυπριακών ομάδων
Τσέλιε - ΑΠΟΕΛ, 19:45
Ομόνοια - Πάφος, 22:00

Πηγή: Gazetta

Δειτε Επισης

Γιοβάνοβιτς: «Πετύχαμε τον στόχο μας, ενώ η εμφάνιση υπόσχεται πολλά»
Nations League 2026/27: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στη League A
Αποθέωση της UEFA σε Καρέτσα: «Θυμηθείτε το όνομά του...»
Στην ελίτ η Ελλάδα της νέας γενιάς–Ισοπέδωσε τη Σκωτία
Τσακίρης: «Μέχρι Τετάρτη θα δούμε για Μαρσιάλ εν όψει ΠΑΟΚ»
Πινέδα: «Έχω συμβόλαιο που πρέπει να σεβαστώ, όλα καθορίζονται από την ΑΕΚ»
Εθνική Ελλάδας: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς
Μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή οι Apollon Ladies και κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στην Ομόνοια
Ο Κορέα έχει προσφορές από τον Ολυμπιακό κι άλλες ομάδες σύμφωνα με τους Αργεντίνους
Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών