Ο Μπεκάλι τα... πήρε με παίκτη του και έδωσε εντολή να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο

Η Στεάουα Βουκουρεστίου «πλήγωσε» για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή σε ολόκληρο το β' μέρος και πήρε έτσι σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη επιτυχία των Ρουμάνων, ήταν η ώρα του Τζίτζι Μπεκάλι να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του. Ο ιδιόρρυθμος διοικητικός παράγοντας της Στεάουα έκλεψε και πάλι την... παράσταση, όταν σε ερώτηση που του έγινε για τις αλλαγές ορισμένων ποδοσφαιριστών, αποκάλυψε πως έδωσε εντολή στον Ηλία Χαραλάμπους να αντικαταστήσει τον Μικουλέσκου στο ημίχρονο.

Ο λόγος ήταν μια ενέργειά του διεθνούς εξτρέμ που εξόργισε τον Ρουμάνο ιδιοκτήτη, οδηγώντας τον να διατάξει την αλλαγή του, μια κίνηση που ο ίδιος βάφτισε ως το «χέρι του Θεού»!

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες ο Μπεκάλι είχε αποκαλύψει στα ρουμανικά ΜΜΕ την ενδεκάδα με την οποία θα παρατασσόταν η Στεάουα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ρωτήστε το τεχνικό σταφ γιατί βγήκε ο Νγκεζάνα στο ημίχρονο, για το ποια ήταν η λογική. Δεν έκανα εγώ τις αλλαγές, ο προπονητής τις έκανε. Γιατί να το συζητάμε, ας μην αφαιρέσουμε τα εύσημα από τους προπονητές σε μια τέτοια κατάσταση.

Παίξαμε δύο ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκείνοι έπαιξαν ένα ημίχρονο με λιγότερο παίκτη, εμείς πάνω από 45 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι. Μόλις λοιπόν ένας παίκτης έπαιρνε κίτρινη κάρτα τον βγάζαμε έξω, για αυτό δεν κάναμε αλλαγές άλλωστε; Είναι το χέρι του Θεού, αλλάζεις δύο παίκτες και σκοράρουν και οι δύο, τι να κάνει ο Μπεκάλι, ο Χαραλάμπους και ο Πιντιλί;

Έλεγαν ότι ''στα αριστερά παίζει ο Τάισον και εμείς έχουμε τον Μικουλέσκου που αμύνεται καλά''. Ξέρετε πότε αποφάσισα να βγάλω τον Μικουλέσκου; Πριν την αποβολή του ΠΑΟΚ, όταν είχε ελεύθερο συμπαίκτη στα δεξιά του και όλο τον χώρο στον κόσμο δικό του, αλλά την έδωσε πίσω στον Κρέτου.

Τι γίνεται αν είσαι επιθετικός και δίνεις πάσες στον αμυντικό; Θα σε κάνω αλλαγή, διότι έτσι δεν παίζουμε πια ποδόσφαιρο για να σκοράρουμε, παίζουμε ποδόσφαιρο με φόβο. Τότε γίνε αμυντικός καλύτερα. Πιστεύω στο χέρι του Θεού», δήλωσε αναλυτικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Ο Άρης ανακοίνωσε τον Γένσεν για τρία χρόνια
Η Θύρα 40 της OPAP Arena θα πάρει το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου
Νέο φιλικό για τον Ολυμπιακό με την Ίντερ στην Ιταλία
Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
Τρομερή ατάκα του Καρεμπέ στη βράβευση του Ροντινέι-«Φυσιολογικά θα έλεγε πολύ κουρασμένος»