ΠΑΟΚ: Χωρίς προπόνηση στο παγωμένο Βουκουρέστι

Σε ρυθμούς FCSB κινείται ο ΠΑΟΚ με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να ολοκληρώνουν με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι, που θα έχει ως «έπαθλο» το εισιτήριο για τους «16» του UEFA Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, καθώς οι τρεις που δεν προπονούνται τις τελευταίες ημέρες (Παβλένκα, Γκόμεζ, Λόβρεν) είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση το απόγευμα ο «Δικέφαλος» θα αναχωρήσει για Ρουμανία και στις 19:45 θα διεξαχθεί στη National Arena η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Πέλκας.

Αυτό σημαίνει ότι ο «Δικέφαλος» δε θα προπονηθεί στο παγωμένο Βουκουρέστι.

Αντίστοιχα η FCSB θα προπονηθεί στις 16:00 στο προπονητικό της κέντρο και η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων θα διεξαχθεί (18:45) στο γήπεδο, όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση το απόγευμα της Πέμπτης (20/2 – 19:45).

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»