Επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Νέα Σμύρνη στο Πανιώνιος-Καλαμάτα, υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς

Συμπλοκές σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, λίγο πριν την ολοκλήρωση του α' μέρους μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων!

Λίγο πριν το 40', στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλους της Super League 2, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Πανιωνίου και της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ένταση που δημιουργήθηκε από μερίδα οπαδών, κάποιοι από την εξέδρα των γηπεδούχων κινήθηκαν προς την πλευρά των Καλαματιανών, έσπασαν την πόρτα που υπήρχε και είδαμε να παίζεται... καρεκλοπόλεμος!

Μάλιστα, υπήρξε διακοπή στο ματς μέχρι να χρειαστεί η παρέμβαση των ΜΑΤ, οι οποίοι όπως φάνηκε από την τηλεοπτική κάλυψη δεν υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές και πήγαν με καθυστέρηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ υπήρξε και διακοπή για πάνω από 5'.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι χρειάστηκε να επέμβει και ασθενοφόρο, το οποίο πέρασε από τον αγωνιστικό χώρο καθότι υπήρξε και τραυματίας από τα επεισόδια.

6452772

6452747

6452763

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα με έκανε επιθετικό και με απογείωσε»
«Την εκδικητικότητά της η ΑΕΚ θα τη βρει μπροστά της»
Τραγωδία της Θύρας 7: Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνά τα 21 αδικοχαμένα παιδιά
Athens Kallithea: Ανακοίνωσε την απόκτηση του 40χρονου γκολκίπερ Νίκι Μαενπά
Super League 1: Σέντρα στην 22η αγωνιστική με το Βόλος - Παναιτωλικός
Τραγωδία Θύρας 7: Το συγκλονιστικό βίντεο του Ολυμπιακού με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια
Ο Βιλένα πάει δανεικός στην Αλάνιασπορ και o ΠΑΟ αφαιρεί 700.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του
«Πουθενά στη γη, ίσως στη Βόρεια Κορέα, δεν επιβάλλονται δύο ποινές για το ίδιο αδίκημα»
Ολυμπιακός: Το μυθικό σχόλιο του Τζίμα για το γκολ του Μουζακίτη στο ντέρμπι
Με γκολ playstation στο 94', ο Μουζακίτης έστειλε τους ερυθρόλευκους στα ημιτελικά