Πρόβλημα με Ρούντιγκερ στη Ρεάλ-Χάνει το ντέρμπι με την Ατλέτικο, αμφίβολος ενόψει Σίτι

Ο Γερμανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στη χθεσινή ήττα (1-0) από την Εσπανιόλ, ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό του, ανακοίνωσε (2/2) ο ισπανικός σύλλογος και η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του Champions League playoffs με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι αμφίβολη.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Αντόνιο Ρούντιγκερ από τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού», έγραψε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Μαδρίτης, χωρίς να διευκρινίσει την πιθανή διάρκειά της απουσίας του.

Τι λένε για την απουσία του Ρούντιγκερ στην Ισπανία

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, θα μπορούσε να χάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του ντέρμπι της Μαδρίτης εναντίον της Ατλέτικο το Σάββατο (8/2) στη La Liga και του πρώτου αγώνα των play-off του Champions League στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι στις 11 Φεβρουαρίου.

Αυτός ο τραυματισμός, είναι τεράστιο πλήγμα για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζει τον Ισπανό Ντάνι Καρβαχάλ και τον Βραζιλιάνο Έντερ Μιλιτάο , αμφότεροι τραυματίες, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Νέο ρεκόρ πώλησης σε τρεις ημέρες για τη Φόρεστ-Στην Τότεναμ με 70 εκατ. ευρώ ο Γκιμπς-Γουάιτ
Δεν ανανεώνει με τη Λίβερπουλ ο Κονατέ, θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσημα Σαουδάραβας ο Τεό Ερναντέζ-Ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ
H Παρί συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε για τον Αένσιο
Έπεισε τον Ράσφορντ να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ο Μουρίνιο
Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γκιόκερες η Άρσεναλ
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»