ΑΠΟΕΛ: Μήνυμα ενότητας από τον Νούνο Μοράις

Μήνυμα προς το κόσμο του ΑΠΟΕΛ, έστειλε ο Νούνο Μοράις, με αφορμή τον δύσκολο αποκλεισμό από την Τσέλιε, προτάσσοντας την ενότητα που πρέπει να έχουν όλοι γύρω από την ομάδα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Πολλές οι δυσκολίες του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή. Από τη μια πλευρά, ο αποκλεισμός από την Τσέλιε και το τέλος στη σεζόν για την Ευρώπη, από την άλλη η δυσμενής θέση που βρίσκεται η τεχνική ηγεσία του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ έρχονται να προστεθούν οι ανησυχίες για νέους σοβαρούς τραυματισμούς, αυτή τη φορά των Αμπάνια και Αλέχο.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα και τον «κυκεώνα» αρνητικών συγκυριών, ο θρύλος, Νούνο Μοράις, έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας μέσω ενός Story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν μπορούμε να απαθανατίσουμε αυτή τη θλίψη στις καρδιές μας. Μερικές φορές αντιμετωπίζουμε καταιγίδες, αλλά δεν υποχωρούμε ποτέ, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Σκίζουμε μέσα από τα σκοτεινά σύννεφα, προχωράμε κόντρα στους ανέμους, μπορεί ακόμη να χάσουμε και μερικά όνειρα, αλλά δεν υποχωρούμε ποτέ, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Ένα λουλούδι από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές για τον Αυξέντη
«Κάποιοι άνθρωποι εξασφάλισαν σεβαστό ποσό για να αναλάβουν τον ΑΠΟΕΛ»-Δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πρόταση
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα 5ης και 6ης αγωνιστικής-Καθοριστικός Απρίλιος για το πρωτάθλημα
Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει αγώνα με Σαν Μαρίνο
Ανακοίνωσε την ημέρα της κλήρωσης για τα ημιτελικά κυπέλλου η ΚΟΠ-Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
«Έβρισε δύο φορές ο Φωτίου, είναι ανεπίτρεπτο»
Καζάνι που βράζει ο Απόλλωνας με Φωτίου-Προβαίνουν σε καταγγελία για φερόμενη εξύβριση φιλάθλου
Νέα διοργάνωση, νέος προπονητής, νέες φιλοδοξίες-Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Κύπρου
Έμειναν στην ισοπαλία και έκαναν ελάχιστο βήμα μπροστά Ομόνοια και ΑΕΚ
Επικράτησε του Απόλλωνα και έφυγε με το διπλό από τη Λεμεσό η Πάφος FC