Άτυχος ο ΑΠΟΕΛ και ο Αμπάνια-Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησε πως ο Νταβίντ Αμπάνια υπέστη Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και κάκωση (2ου βαθμού) έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 με 8 μήνες.

Οι χειρότεροι φόβοι όλων στον ΑΠΟΕΛ για τη φύση του τραυματισμού του Νταβίντ Αμπάνια επιβεβαιώθηκαν, όταν μετά από εξετάσεις του παίκτη, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και κάκωση (2ου βαθμού) έσω πλαγίου συνδέσμου.

Κάτι, που πρακτικά σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής των Γαλαζοκίτρινων, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, με μέγιστη διάρκεια απουσίας τους οκτώ.

Η σεζόν τελειώνει νωρίς και για τον Αμπάνια, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Δώνη, στη πρώτη αναμέτρηση με την Τσέλιε και πλέον ο ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα σοβαρότατο πρόβλημα.

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία