Καμορανέζι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος»

Ο Ιταλός προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, μίλησε για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και αν και η ομάδα δεν πήρε την νίκη, δηλώνει χαρούμενος και ευχαριστημένος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αποθεώνοντας τον Ράφα Λόπες, ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος. Σίγουρα παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ράφα Λόπες που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, τον είδαμε να δουλεύει πολύ, να έρχεται πίσω στην άμυνα και να μαρκάρει. Αυτό θέλω από όλους τους παίκτες. Πήραμε ένα βαθμό, είμαστε ζωντανοί και προχωράμε».

Για την αλλαγή του Γκαρθία με τον Παρούτη:

«Ο Παρούτης ήταν καλός στο πρώτο μέρος. Θέλαμε να καλύψουμε κάποιους χώρους, γι' αυτό έβαλα τον Φραν μαζί με τον Κίκο αριστερά».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να μπει στην εξάδα:

«Πρέπει να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε τώρα δύο δύσκολα παιχνίδια. Αν παίξουμε καλύτερα, τότε θα πετύχουμε τον στόχο αυτό».

Για την αλλαγή του Κίκο:

«Ο Κίκο ένιωσε μια ενόχληση στον τένοντα, γι' αυτό έγινε αλλαγή».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επιστροφή στις νίκες και εδραίωση στην εξάδα για τον ΑΠΟΕΛ
Πάφος-Απόλλων Λεμεσού 1-0: Ξανά στην κορυφή με «μαξιλαράκι» έξι βαθμών, με γκολ «ποίημα» του Πέπε
Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου 3-1: Ήταν κυρίαρχη και πήρε το ζητούμενο με «τριάρα»
Άρης για το συμβάν με Σπιλέφσκι: «Ατυχές μεμονωμένο περιστατικό, δεν επηρεάζει τον αμοιβαίο σεβασμό με την Ανόρθωση»
Οι επιλογές Αυγουστή για το παιχνίδι με την Πάφο
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή η 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με τριάρα κόντρα στην Ανόρθωση
Πετράκης: «Ήταν ένα παιχνίδι μονόλογος για εμάς, δεν μας αξίζει η θέση που έχουμε στη βαθμολογία»
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η Ομόνοια 29ης Μαΐου δεν βρίσκεται στη θέση που της αξίζει»
Μεγάλο βήμα του Εθνικού προς την παραμονή, με «χρυσό» σκόρερ τον Μπονέτο