Σκοράρει σε 48 συνεχόμενα εντός έδρας η Λιλ, θετικό σερί για την Άουγκσμπουργκ

Για τη νοκ άουτ φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας η Λιλ φιλοξενεί την Ντανκέρκ, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μία κατηγορία. Μονός αγώνας και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα στην Στουτγάρδη και την Άουγκσμπουργκ.

Η Λιλ απέχει 74 χλμ. από τη Δουνκέρκη και έχουν παίξει τέσσερα φιλικά την τελευταία δεκαετία. Σε όλα νίκησε η Λιλ, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Κύπελλο το 2009, με 3-0 εκτός έδρας.

Η Λιλ βρέθηκε να χάνει στο 6’ από τη Σεντ Ετιέν για τη Ligue 1, αλλά με γκολ στο 32’, το 63’, το 72’ και το 78’ πέτυχε μια επιβλητική νίκη με 4-1. Επιτυχία που ήρθε μετά από το ακόμη πιο ηχηρό 6-1 επί της Φέγενορντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο προκρίθηκε απευθείας στη φάση των «16». Έφτασε τα 48 σερί εντός έδρας παιχνίδια που βρίσκει δίχτυα. Στα 9 από τα 10 πιο πρόσφατα δέχτηκε και η ίδια γκολ. Εξέτισε ο 34χρονος αρχηγός Αντρέ (μέσος). Η Ντανκέρκ έχασε 0-1 από την τελευταία ως εκείνη την στιγμή Μαρτίγκ και παρέμεινε στην 4η θέση της Β’ Γαλλίας. Μαζί με τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με Οσέρ και Αζενό, μετράει 5 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα, ενώ σκόραρε σε 13/14 τελευταία εκτός. Λείπει ο Βραζιλιάνος μπακ Άμπνερ. Η Λιλ σκοράρει με άνεση και κερδίζει τα παιχνίδια της, έστω κι αν δέχεται γκολ. Η Ντανκέρκ βρίσκει δίχτυα, αλλά, δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Ο φαβορί άσος σε συνδυασμό με το γκολ βγάζει απόδοση για παιχνίδι.

Από την εντός έδρας ήττα 1-2 με την Γκλάντμπαχ έρχεται η Στουτγάρδη, αποτυχία που ήταν η τρίτη στη σειρά, μετά από αυτές με Μάιντς (2-0) και Παρί Σεν Ζερμέν (1-4). Η ήττα από την πρωταθλήτρια Γαλλίας σήμανε και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 6-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Στα 6 τελευταία με την Άουγκσμπουργκ μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία, και στις 3 τελευταίες επιτυχίες της δεν δέχθηκε γκολ. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Αλ Ντακλίλ, Ζαγκαντού και ο επιθετικός Τουρέ. Η Άουγκσμπουργκ είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές, σερί που ξεκίνησε μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Στουτγάρδη στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Βρήκε δίχτυα στους 6 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της. Καιρό λείπει ο επιθετικός Καμπαντάγι (1 γκολ).

Την τρέχουσα χρονική περίοδο η Άουγκσμπουργκ είναι φορμαρισμένη και θα κοντράρει την Στουτγάρδη. Παιχνίδι που μπορεί να μην αναδείξει νικητή στα 90 λεπτά.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αποκλεισμός σοκ για τη Λίβερπουλ στο FA Cup-Την πέταξε εκτός κυπέλλου η ουραγός της Championship
Με πέναλτι του Ντιμπάλα έφυγε με το διπλό από τη Βενετία η Ρόμα
Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του VAR για το πέναλτι της Ατλέτικο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ
Ο Χασάν νίκησε τον Άκπομ και η Χάβρη έκλεισε το σπίτι της Λιλ
Ο Παυλίδης έφερε στο μείον 4 από την κορυφή την Μπενφίκα
«Κόλλησε» και κινδυνεύει η Αϊντχόφεν-Έριξε τριάρα η Φέγενορντ
Η αποθέωση του Μαρσέλο πριν τη σέντρα του Ρεάλ-Ατλέτικο
Σόκαρε την Τσέλσι και την έστειλε εκτός κυπέλλου η Μπράιτον
Βρήκε αντίδραση στο ντέρμπι με την Ατλέτικο και κρατήθηκε στην κορυφή της La Liga η Ρεάλ
Φαν Νίστελροϊ για το γκολ του Μαγκουάιρ : «Ήταν μισό μέτρο οφσάιντ, ήταν ξεκάθαρο»