Ευρεία σύσκεψη για το γυναικείο ποδόσφαιρο στον ΚΟΑ μετά τη μείωση των ομάδων

Ευρεία σύσκεψη για το γυναικείο ποδόσφαιρο με σκοπό τη συζήτηση των προβλημάτων που επέφεραν τη μείωση των ομάδων στο πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, παρόντες από πλευράς Οργανισμού ήταν ο Πρόεδρος Γιάννης Ιωάννου, η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνα Παφίτη και λειτουργοί από τα αρμόδια τμήματα του Οργανισμού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων Τζόζης Χριστοδούλου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Λένας Παναγιώτου και των σωματείων του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Όπως σημειώνεται, σκοπός της ευρείας σύσκεψης ήταν να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα η μείωση του αριθμού των ομάδων στο πρωτάθλημα, οι αθλητικές υποδομές και η ακαταλληλότητά τους, ο αριθμός των προπονητών, καθώς και η χρηματοδότηση του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατατέθηκαν συγκεκριμένες εισηγήσεις επί των προβλημάτων αυτών, εισηγήσεις που θα εξεταστούν από  ΚΟΑ, ΚΟΠ και Επίτροπο για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έκανε την ανατροπή και φεύγει από την Περιστερώνα με νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ η Ομόνοια
Βγαίνει μπροστά και ο Απόλλων κατά της Αστυνομίας-«Το πρόβλημα αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα»
Επίθεση ΑΠΟΕΛ σε Αστυνομία-«Προσπαθεί με μορφή αντιποίνων να δημιουργήσει πρόβλημα»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση για τη μετονομασία της εταιρείας και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ
Εθνική Ελπίδων Κύπρου: Οι αντίπαλοι στη νέα διοργάνωση