Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)

Οι καλοί ψηλοί, και ειδικά οι Έλληνες, είναι δυσεύρετοι τέτοια εποχή και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα ανοιχτές τις… κεραίες τους για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και το σημαντικότερο, διαθέτουν ελληνικό διαβατήριο.

Οι Πράσινοι είναι εκείνοι που «καίγονται» περισσότερο, αφού μετά τους τραυματισμούς των Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιούρτσεβεν, αλλά και την αποχώρηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, έχουν μείνει με μόλις έναν ψηλό, τον Γουένιεν Γκέιμπριελ.

Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν τους Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως ο μεν Μόουζες Ράιτ παραμένει εκτός λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και ο δε Νέιθαν Μένσα δεν έχει αποδώσει αυτά που περίμεναν οι Πειραιώτες. Συν φυσικά ότι έχουν ανάγκη από Έλληνες παίκτες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Προμηθέα για τον Αντώνη Καραγιαννίδη, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Basketball Champions League. Ωστόσο οι Πατρινοί αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν. Μάλιστα για την περίπτωσή του, φαίνεται πως έχει ρωτήσει και ο Ολυμπιακός.

O Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ζούγρης

Παράλληλα, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έχει στραφεί και στην περίπτωση του Βαγγέλη Ζούγρη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Πειραιώτες είναι εδώ και καιρό στο… κόλπο της απόκτησης του Έλληνα σέντερ.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Τζίνα Λαμπρούση: «Καταφέραμε να πετύχουμε έναν από τους στόχους για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»
Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε ανατροπή και νίκη
Ολοκληρώθηκε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών
Ολυμπιακός: Δύο εβδομάδες έξω Μιλουτίνοφ, Βιλντόζα, εκτός με Πανιώνιο ο Φουρνιέ
Ο Τεντόγλου εκτός βάθρου σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 2019-Πέμπτος στον κόσμο με 8,14μ. στο μήκος
Νίκη του Πιάστρι στον αγώνα της Formula 1 στη Σανγκάη
Την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατέκτησε η Ε. Κουλιτσένκο
Μαριαλένα Αρτακιανού:«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα» (vid)
Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Βάπτισμα του πυρός για την Ιωσηφίδου
Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη στο Σακραμέντο