Βγαίνει μπροστά και ο Απόλλων κατά της Αστυνομίας-«Το πρόβλημα αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα»

Μετά τον ΑΠΟΕΛ, κατά της Αστυνομίας και της ανακοίνωσης που εξέδωσε για το κρίσιμο ντέρμπι του Σαββάτου, τάχθηκε και ο Απόλλων, ο οποίος σε δική του ανακοίνωση, εξαπολύοντας πυρά κατά της Αστυνομίας, επεσήμανε πως το πρόβλημα, αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα.

Στην ανακοίνωσή τους, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού σημειώνουν πως «είναι πραγματικά με ενδιαφέρον αλλά και απορία που παρακολουθούμε την προσπάθεια επικράτησης και πρωτοκαθεδρίας της Αστυνομίας, εμπλέκοντας τεχνιέντως ζητήματα ασφαλείας των οπαδών. Το πρόβλημα εάν πράγματι είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αλλά είναι προφανές ότι γίνεται επίκληση του ζητήματος αυτού για να επιβληθεί η απόφαση για μη διεξαγωγή του αγώνα με οπαδούς».

Ο Απόλλων, συνεχίζοντας, επεσήμανε πως «είναι πραγματικά απαράδεκτο να γίνεται όλη αυτή η συζήτηση και να ευρίσκεται ο αγώνας στον αέρα, ένα μόλις εικοσιτετράωρο πριν την διεξαγωγή του ενώ εμείς διαθέσαμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν με αποτέλεσμα να δημιουργείται τεράστιο θέμα και η ομάδα μας να ευρίσκεται σε δυσχερή θέση. Ως εκ τούτου καλούμε του οπαδούς της ομάδας μας οι οποίοι θα παραβρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου (08/02) στο ΓΣΠ, να υποδείξουν κόσμια και αθλητοπρεπή συμπεριφορά, όπως αρμόζει στο κύρος και στην ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή της, η ομάδα της Λεμεσού σημείωσε ότι «ταυτόχρονα προστατεύουμε την ομάδα μας, από οποιαδήποτε τιμωρία, η οποία ίσως να καταστεί και καταδικαστική ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Δειτε Επισης

Μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή οι Apollon Ladies και κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στην Ομόνοια
Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών
«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ
Τον Απρίλιο το 26ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών
Θλίψη στην Ανόρθωση... Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδρέου Γεωργίου
Τα βάζει με Βρυωνίδη ο Απόλλων-«Η αξιοπιστία της Δικαστικής Επιτροπής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Κέρδισαν» οι χούλιγκανς στο ΑΕΛ-Ομόνοια-Διακόπηκε ο τρίτος τελικός Futsal
Φιλικοί αγώνες για Εθνικές Ελπίδων και Νέων
Νέα αρχή για την Εθνική Κύπρου-Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ 2026