«Σήμερα κανείς δεν νοιάζεται για μπάσκετ, όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων»

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στη σημασία των συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, στις δηλώσεις του μετά το διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Βιλερμπάν. Ο αρχηγός των πρασίνων εξήγησε ότι όλη η χώρα βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων και ανέφερε ότι είναι περήφανος που οι Έλληνες βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις στη διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

“Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο ματς, έχουν μια πολύ αθλητική ομάδα. Αν χάναμε τον έλεγχο του αγώνα, ξέραμε ότι θα γυρνούσαν σε αυτό. Όπως είδατε είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Τελικά λάβαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Θέλω να πω κάτι άλλο, εκτός από το μπάσκετ. Σήμερα στην Ελλάδα κανείς δεν νοιάζεται για το μπάσκετ. Σήμερα είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας. Πέντε ή έξι εκατομμύρια Έλληνες βγήκαν στους δρόμους. Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς γιατί συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από αυτό το δυστύχημα που συνέβη με τα τρένα. Θέλω να πω ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Είμαι περήφανος”.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στα ημιτελικά του Wimbledon με ανατροπή η Σαμπαλένκα
Με Νούρκιτς, Μούσα και Γκάρζα η κλήση της Βοσνίας ενόψει EuroBasket 2025
Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να σταθεροποιηθώ στα μεγάλα ύψη, ξέρω πως είμαι ένας από τους καλύτερους
Γιαννακόπουλος για μεταγραφή Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό-«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»
Για πρώτη φορά trade 7 ομάδων στο NBA με... φόντο τον Ντουράντ στους Ρόκετς
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»