Ηττήθηκε 12-7 από τη Μαρσέιγ και έμπλεξε ο Ολυμπιακός

Δεύτερη διαδοχική ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στη φάση των "8" του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, δυσκολεύοντας την προσπάθειά του να προκριθεί στο final-4 της Μάλτας.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν απόψε 12-7 από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία και έμειναν στην τρίτη θέση του Α΄ ομίλου, με τρεις βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τη Μαρσέιγ στη συνέχεια να παίρνει 8-5 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, με πρωταγωνιστές τους Ανγκιαλ και Κρουσιγιά.

Ο Ολυμπιακός, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Παπαναστασίου και δεν είχε βοήθεια από τα βασικά επιθετικά ατού του (Γενηδουνιά, Φουντούλη και Ζάλανκι), μείωσε με τον Μπούσλιε, αλλά έχασε ευκαιρίες να πλησιάσει στο γκολ. Ο Ζερδεβάς απέκρουσε πέναλτι του Κρουσιγιά, αλλά ο Βερνού ανέβασε ξανά τη διαφορά και ο Τεσάνοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά κοντινό σουτ του Κάκαρη σε παίκτη παραπάνω, στο φινάλε της τρίτης περιόδου (9-6).

Στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου ο Πρλαϊνοβιτς ανέβασε τη διαφορά στο +4 και η γαλλική ομάδα ήλεγξε το υπόλοιπο του αγώνα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν βρήκε τρόπο να αντιδράσει. Μάλιστα, η τελική διαφορά αποτελεί άλλο ένα εμπόδιο που πιθανόν να χρειαστεί να υπερκεράσουν οι "ερυθρόλευκοι", σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει πλέον να κερδίσουν οπωσδήποτε την ουραγό του ομίλου Γιάντραν Σπλιτ στον Πειραιά (2/4), ώστε να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στο final-4.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-3, 2-1, 3-1

Διαιτητές: Τσβαρτ (Ολλανδία), Σεβέρο (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΜΑΡΣΕΪΓ (Μίλος Στσεπάνοβιτς): Τεσάνοβιτς, Ανγκιαλ 3, Κρουσιγιά 3, Σπάιτς, Πρλαϊνοβιτς 1, Βερνού 3, Λαρούμπε, Μπουέ 2, Μαριόν Βερνού, Μποντεγκά, Βανπεπερστραέτ, Βελότο, Χοβχανισιάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γκίλλας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Πούρος, Ζάλανκι 1, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης, Δήμου 2, Τζωρτζάτος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports
Έμαθαν αντιπάλους οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού Χάντμπολ στην Ευρώπη
Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Κοντίδης στο Grand Slam του Λος Άντζελες