Όσκαρ ατυχίας για τον Παναθηναϊκό-Μετά τον Όσμαν έχασε με τραυματισμό και τον Παπαπέτρου

Μετά τον Τσέντι Όσμαν, ο Παναθηναϊκός χάνει στο ίδιο ματς και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα για τη Euroleague, αλλά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο τέθηκε νοκ άουτ αφού γύρισε το πόδι του.

Σχεδόν δύο λεπτά πρόλαβε να παίξει στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παπαπέτρου, που γύρισε το πόδι του και έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Ο Παπαπέτρου αγωνίστηκε 11'10'' στο ματς της 30ής αγωνιστικής, έχοντας 5 πόντους με 2/3 δίποντα, 1/1 βολή.

O Έλληνας άσος πήγε στο «Υγεία» για εξετάσεις στο δεξιό του αστράγαλο.

Αταμάν: «Στο νοσοκομείο ο Παπαπέτρου για μαγνητική - Με το αμυντικό σχήμα φτάσαμε στο 21-0 σερί»

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί της Άλμπα Βερολίνου με 91-81 για την 30η αγωνιστική της Euroleague ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων Εργκίν Αταμάν δήλωσε:

«Θα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που θα παίξεις άσχημα στην επίθεση. Ήταν μια κακή βραδιά. Στα πρώτα πέντε λεπτά χάσαμε τον Τσέντι (σ.σ. Όσμαν) με τραυματισμό και στη συνέχεια χάσαμε και τον Παπαπέτρου στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση. Οι σκόρερ μας δεν βρήκαν το παιχνίδι τους».

Και συνέχισε: «Ευστόχησαν σε μόλις τέσσερα τρίποντα και ίσως να πρόκειται για μια από τις πιο χαμηλές επιδόσεις μας έως τώρα στην Euroleague. Όμως στα τελευταία 6-7 λεπτά αλλάξαμε την στρατηγική μας και βάλαμε στο παρκέ τους αμυντικούς μας παίκτες. Με τον Καλαϊτζάκη, τον Γκέιμπριελ, όπως επίσης οι Μπράουν και Ναν. Θέλαμε να βελτιώσουμε την επιθετικότητά μας γιατι καταλάβαμε ότι ήταν άσχημη βραδιά για εμάς και πολύ καλή για την Άλμπα. Για πρώτη φορά τους είδα να ευστοχούν σε τέτοια τρίποντα. Είχαν 11 τρίποντα. Πάντως με την άμυνα μας κάναμε σερί 21-0 και αλλάξαμε την εικόνα του αγώνα. Πήραμε τη νίκη που είναι σημαντική για την κατάταξη.»

Για τους τραυματισμούς των 'Οσμαν και Παπαπέτρου: «Και οι δύο παίκτες έχουν διάστρεμμα. Του Τσέντι είναι ένα απλό διάστρεμμα και ξεκίνησε ήδη την θεραπεία. Όμως του Παπαπέτρου μοιάζει να είναι πιο σοβαρός. Είναι στο νοσοκομείο για την μαγνητική και θα δούμε τα αποτελέσματα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πρεμιέρα με νίκη και στο διπλό για τη Μαρία Σάκκαρη, μαζί με την Κις προκρίθηκαν στις «16» του Madrid Open
«Ξύπνησε» στο δεύτερο και πήρε το Κύπελλο η Παρί
Εκτός Madrid Open με το... καλημέρα ο Τζόκοβιτς-«Μπορεί να ήταν το τελευταίο μου ματς στη Μαδρίτη»
Ράσελ: «Είδαμε στην Κίνα τι είναι ικανός να κάνει ο Χάμιλτον»
Με φοβερή ανατροπή στον 3o γύρο του Madrid Open ο Τσιτσιπάς, 2-1 τον Στρουφ
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Βάρχολμ στα 300μ με εμπόδια στο Diamond League
Δεύτερος ο Καραλής, που άφησε το τελευταίο άλμα λόγω ενός μικρού τραυματισμού
Diamond League: Νικήτρια στον ακοντισμό με 64.75-Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο του Τόκιο
Ο Ντόντσιτς έπαιξε με στομαχικές διαταραχές στο Game 3 Τίμπεργουλβς-Λέικερς
Περιμένει τον Τσιτσιπά ο Μουζέτι στον επόμενο γύρο της Μαδρίτης