Ο Γκασπερίνι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Αταλάντα-«Πάντα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος»

Ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι συμπληρώνει το προσεχές καλοκαίρι 9 χρόνια στον πάγκο της Αταλάντα, έχοντας ως κορυφαία στιγμή του την περσινή κατάκτηση του Europa League στον τελικό με τη Λεβερκούζεν (3-0).

Παρά το γεγονός όμως πως ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται με τους «μπεργκαμάσκι» με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026, άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του απ’ τον πάγκο της Αταλάντα, την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν να τον «συνδέουν» με τη Ρόμα και την εθνική Ιταλίας.

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στο περιθώριο της τελετής απονομής του 14ου βραβείου «Enzo Bearzot» κι άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενδεχομένως και γιατί μπορεί να θεωρεί πως ο κύκλος του στην Αταλάντα κλείνει.

«Πάντα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το τέλος. Η κατάκτηση του Europa League στο Δουβλίνο ήταν υπέροχη, αλλά το καλύτερο ήταν η διαδρομή», τόνισε αρχικά ο Γκασπερίνι και πρόσθεσε για τα σενάρια περί Ρόμα και Ιταλίας: «Η Ρόμα έχει τον Ρανιέρι, έναν σπουδαίο προπονητή.

Όπως και η εθνική Ιταλίας, ποιος δεν θα ήθελε να τις προπονήσει; Μιλάμε για μια εξαιρετική ομάδα με απίστευτους οπαδούς. Νομίζω ότι είναι τιμή να σε συνδέουν με τους τζαλορόσι, αλλά προτιμώ να επικεντρωθώ στην Αταλάντα».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Προβληματισμός με τον ώμο του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ, κίνδυνος να χάσει τη μισή νέα σεζόν
Αναβλήθηκε το Αταλάντα-Λέτσε λόγω πένθους
Ο Ιντσάγκι «διέταξε» τον τέταρτο διαιτητή να μη δείξει καθυστερήσεις: «Δεν θα μας εξευτελίσετε»
Τέλος η σεζόν για τον Καμαβινγκά, χάνει και το Μουντιάλ Συλλόγων
Αποκάλυψη από την Bild για την UEFA: Σκέψεις να κόψει τις παρατάσεις στο Champions League
Νέα γκέλα για την Γκενκ του Καρέτσα, πεντάρα για την Άντερλεχτ
Η Μίλαν ταπείνωσε την Ίντερ, της έσβησε τα όνειρα για τρεμπλ και πάει τελικό!
Νέα γκέλα για Άρσεναλ από το… δώρο της Κρίσταλ Πάλας στη Λίβερπουλ
«Η κόκκινη κάρτα ακυρώνεται. Αλλά...»: Ο πιο ψαρωτικός διαιτητής του MLS χτύπησε ξανά!
Πληροφορίες για ακρωτηριασμό φιλάθλου από βεγγαλικό πριν το ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο