Πένθος στη Νάπολη και το ιταλικό ποδόσφαιρο, νεκρός 14χρονος ποδοσφαιριστής

Σοκ και θλίψη επικρατούν στο ιταλικό ποδόσφαιρο και σύσσωμη τη Νάπολη μετά την είδηση του θανάτου ενός 14χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Ντιέγκο Ντε Βίβο, παίκτης της τοπικής Ακαδημίας «Cantera Napoli» (δεν συνδέεται με την επίσημη Νάπολι), άφησε εντελώς ξαφνικά την τελευταία του πνοή στις 26 Μαρτίου, βυθίζοντας στο πένθος τον ιταλικό αθλητισμό.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο νεαρός παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν πατήσει χορτάρι για την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας του, προξενώντας ανησυχία σε όλους. Παρά τις ενέργειες των ιατρών που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τις πολλαπλές προσπάθειες ανάνηψης, το αγόρι κατέληξε, με την ομάδα του να επιβεβαιώνει επίσημα τη θλιβερή είδηση μέσω social media αλλάζοντας τη φωτογραφία προφίλ της σε μαύρο φόντο.

Δειτε Επισης

Ο μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αντικαταστήσει τον Ελάνγκα
Ο Κιελίνι έγινε συνιδιοκτήτης της Λος Άντζελες FC
Πληρώνει από την τσέπη του ο Γιόκερες για να πάει στην Άρσεναλ
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κονατέ
Πήγε για την τράμπα η Μπρέντφορντ, προσέγγισε τον Ποστέκογλου για τη διαδοχή του Φρανκ
Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions, Europa και Conference League
Καθάρισε την Πολωνία με τριάρα και πέρασε στα νοκ άουτ η Σουηδία
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε τα μαγικά του και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε