Η νύχτα-μέρα στον Ρέντη και αποθέωση στην αποστολή του Ολυμπιακού
07:38 - 03 Μαρτίου 2025

Φοβερή βραδιά για τον Ολυμπιακό μετά το 0-1 με την ΑΕΚ και με τον κόσμο να είναι ενθουσιασμένος. Μάλιστα ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στον Ρέντη και περίμενε με υπομονή την αποστολή για να αποθεώσει παίκτες και προπονητή για αυτήν την κατάκτηση της νίκης στην OPAP Arena.
Ο αριθμός των φιλάθλων που μετέβησαν στο προπονητήριο των Ερυθρόλευκων ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, δείγμα της μεγάλης ικανοποίησης των φίλων του και της χαράς που τους προσφέρει ο σύλλογος φέτος με την πορεία του. Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν, τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα - μέρα και φυσικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φωναξαν συνθήματα και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και για τους παίκτες. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών πήγαν προς τον κόσμο και πανηγύρισαν μαζί φωνάζοντας και συνθήματα όπως το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».
🔴⚪ Η νύχτα - μέρα στον Ρέντη και αποθέωση στην αποστολή του Ολυμπιακού!#OlympiacosFC #AEKOLY #AEKFC pic.twitter.com/xBtgK2eBHb
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) March 2, 2025
📍 Προπονητικό κέντρο Ρέντη pic.twitter.com/UE0RNPdB3S
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 2, 2025
Πηγή: gazzetta.gr