Εκτός αποστολής της ο Ρονάλντο-Κινδυνεύει να τιμωρηθεί επειδή φίλησε στο μάγουλο καλλιτέχνιδα με ειδικές ανάγκες
18:42 - 03 Μαρτίου 2025

Χωρίς τις υπηρεσίες του κορυφαίου σκόρερ στον 21ο αιώνια, Κριστιάνο Ρονάλντο, η Αλ Νασρ θα αντιμετωπίσει την Εστεγκλάλ του Ιράν για το Champions League Ασίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «RMC» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με 99 μαστιγώματα, διότι το 2023 αγκάλιασε και φίλησε στο μάγουλο μία καλλιτέχνιδα με ειδικές ανάγκες. Αυτό απαγορεύεται διότι η κοπέλα δεν ήταν σύζυγος του και η τιμωρία για την πράξη του είναι πολύ σκληρή.
Η Φατεμέχ Χαμαμί Ναραμπαντί είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε μείνει η Αλ Νασρ την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο Ιράν και συνάντησε από κοντά τον Ρονάλντο, με τον ίδιο να την χαιρετάει θερμά όπως συνηθίζει με τους περισσότερους θαυμαστές του. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαδίζει με τους νόμους της χώρας και για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει αυτή τη φορά στην χώρα.
Έτσι η Αλ Νασρ δεν θα έχει στη διάθεση της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς καμία ποδοσφαιρική αναμέτρηση δεν αξίζει 99 μαστιγώματα.