Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
12:24 - 06 Ιουνίου 2025

Ο Εργκίν Αταμάν πέντε μέρες μετά τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ στο Game 2 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και το ξέσπασμα του μπροστά στην κάμερα, παραχώρησε συνέντευξη στην Τουρκία.
Ο προπονητής των πράσινων έβριζε τους οπαδούς του Ολυμπιακού on camera και κλήθηκε σε απολογία για τον ΕΣΑΚΕ, όμως στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τurkiye», επανέλαβε την πρόθεσή του να προβεί στους ίδιους αρνητικούς χαρακτηρισμούς για όποιον προσβάλλει την χώρα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Τurkiye:
«Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στο ύψος του και δεν έμεινε σιωπηλός στις βρισιές του! Το ελληνικό πρωτάθλημα μπήκε σε κρίση μετά την πρόκληση. «Αν ξανασυμβεί, θα το ξανακάνω» φέρεται να δήλωσε ο Εγκίς Αταμάν.
Για το τουρκικό κοινό, η φιλοερντογανική εφημερίδα μεταφέρει την είδηση ως εξής: «Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ενεπλάκη σε καβγά με τους οπαδούς και αποβλήθηκε γι’ αυτό. Μετά τον αγώνα, είπε: «Δεν θα σας αφήσω να βρίσετε τη χώρα μου. Μπορείτε να βρίσετε εμένα, αλλά δεν μπορείτε να βρίσετε την Τουρκία». Σχετικά με τη σειρά αγώνων που διακόπηκε, ο Αταμάν είπε: «Αν συνέβαινε ξανά, θα έκανα ξανά το ίδιο πράγμα».
Δείτε το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Αταμάν:

Πηγή: in.gr