cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Ταξίδι αστραπή για τον Τάμαρι – Τι έκανε στο Αμμάν

Ο 21χρονος Ιορδανός παίκτης του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε άμεσα στην ΚύπροΟ 21χρονος Ιορδανός παίκτης του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε άμεσα στην Κύπρο
Μετά το παιχνίδι με την Πάφο F.C., ο Μούσα Αλ Τάμαρι, έκανε ταξίδι αστραπή στην πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που δόθηκε στους παίκτες από τον προπονητή της ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι.
 
Σύμφωνα με μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της χώρας, Αμμάν, και επισκέφθηκε το γήπεδα της Αλ Τζαζίρα, oμάδα στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.
 
 
Αφού χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, στη συνέχεια έκανε έκπληξη στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, δίνοντας το παρών του στην προπόνηση της U17, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα menafn.com.
Ο 21χρονος παίκτης του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε άμεσα στην Κύπρο, αφού ξεκινάει η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων για το επόμενο παιχνίδι με την Ένωση στο ΓΣΠ.
;