cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Τι συμβαίνει με Μεντόγιεβιτς και Μάε στην ΑΕΛ

Πολύ κοντά στην απόκτηση των Σλόμπονταν Μεντόγιεβιτς και Ράιαν Μάε βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ. Η εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για αυτές τις περιπτώσεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο και για νέες προσθήκες πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου.
 
Αναλυτικά:
 

«Δεν θα διαψεύσω τις πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει συμφωνία όμως μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι περιπτώσεις, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται λίγο χρόνο.

Ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς είναι από τα ξημερώματα στην Κύπρο και περνά από εξετάσεις, και αναμένουμε εντός της ημέρας να υπογραφούν τα συμβόλαια. Ο Ράιαν Μάε αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Κύπρο για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές. Ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά.

«Είναι δύο πολύ αξιόλογες περιπτώσεις, κυρίως ο Μεντόγεβιτς που μπορεί να παίξει αμυντικός μέσος και στόπερ, έχει εμπειρίες από την Μπουντσλίγκα και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα».

Για το αν θα γίνει και άλλη μεταγραφή: «Από την στιγμή που οι μεταγραφές ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα θα έλεγα ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο. Δεν θέλω να πω ότι είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάποια κίνηση, όμως από την στιγμή που υπάρχει χρόνος κρατάμε δεν κλείνουμε την πόρτα και θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

 

;