cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Εκατό ακατέβατα ζητάει για τον Παυλίδη η Μπενφίκα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών μεταγραφικών σεναρίων, όμως η Μπενφίκα δεν σκοπεύει να κάνει εκπτώσεις στο ποσό μεταγραφής του Έλληνα στράικερ.

Μετά το φιάσκο της Νιούκαστλ με την απόκτηση του Μπέντζαμιν Σέσκο —καθώς ο Σλοβένος επέλεξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ— το όνομα του Έλληνα επιθετικού άρχισε να ακούγεται έντονα στα ρεπορτάζ για τους «Ανθρακωρύχους».

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Παρά το γεγονός ότι η Νιούκαστλ διαθέτει σημαντικό μπάτζετ, για τον Παυλίδη θα χρειαστεί να ξοδέψει πολύ περισσότερα.

Ο 26χρονος στράικερ θεωρείται βασικό στέλεχος της Μπενφίκα και η ομάδα έχει «χτιστεί» γύρω του για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει πως για να συναινέσει η πορτογαλική ομάδα στην παραχώρησή του, θα πρέπει να ικανοποιηθεί πλήρως οικονομικά.

Η ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της A Bola. Μάλιστα, όπως τονίζεται, η Μπενφίκα δεν πρόκειται να ρίξει ούτε ένα ευρώ από το ποσό αυτό.

 

;