Ο Φερμίν Λόπεθ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις εβδομάδες.
Όπως ανέφεραν οι Καταλανοί, ο 22χρονος μέσος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό πόδι, κάτι που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες, γεγονός που επίσης καθιστά αμφίβολη την παρουσία του και στο ματς με τον Ολυμπιακό (21/10).
Στο διάστημα αυτό, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στη La Liga την Οβιέδο, τη Σοσιεδάδ και τη Σεβίλη, ενώ την 1η Οκτωβρίου θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν, στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Champions League.
🚨 𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐀𝐃𝐎 𝐌𝐄́𝐃𝐈𝐂𝐎 🚨
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) September 22, 2025
El jugador 𝐅𝐞𝐫𝐦𝐢́𝐧 𝐋𝐨́𝐩𝐞𝐳 presenta una lesión muscular en el psoas ilíaco izquierdo. El tiempo de baja será de unas tres semanas. pic.twitter.com/wXluXXRlHJ
Ο Γκάβι, είναι ακόμα ένας παίκτης ο οποίος δεν θα προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Ο 21χρονος Ισπανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατό μετά τη ρήξη του εσωτερικού μηνίσκου και αύριο 23/9 θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική εξέταση, ώστε να γίνει και γνωστός ο χρόνος ανάρωσής του.
The first team player Pablo Martín Páez Gavira (Gavi) underwent intense sporting stress tests after finishing his conservation course of treatment for the radial injury to the internal meniscus in his right knee.
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 22, 2025
The conclusion is that in order to guarantee the best possible… pic.twitter.com/Nh0WmFU9k0
Πηγή: iefimerida.gr