Nίκος Στυλιανού: «Το ξέρουμε, το γνωρίζουμε…» (vid)

Kάλεσμα στον κόσμο έκανε μέσω της κάμερας της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, ο Νίκος Στυλιανού ενόψει των αγώνων με Αυστρία (02/12, 16:00) και Ηνωμένο Βασίλειο (03/12, 19:00).
 
Για τους αγώνες: «Αρχικά θέλω να πω ότι είναι μία ευκαιρία για εμάς, κάθε χρόνο, να μαζευόμαστε, να δουλεύουμε μαζί και να τιμούμε την Εθνική ομάδα. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να είμαστε σε τοπ επίπεδο για να ανταπεξέλθουμε. Είναι τοπ ομάδες που έχουν παίξει ξανά σε ευρωμπάσκετ, θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, να βασιστούμε στην άμυνά μας και να πάρουμε ότι μπορούμε καλύτερο».
 
 
Για τον κόσμο: «Φυσικά, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, κάτι που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Θα είναι μία σημαντική βοήθεια. Σίγουρα σου δίνει ώθηση για να παίξεις πιο δυνατά, καλύτερα. Ειδικά όταν παίζεις για την Εθνική ομάδα, ο κόσμος πρέπει να έρθει να την δει, μάς βοηθάει».
 
Για την αναμέτρηση της Αυστρίας με το Ηνωμένο Βασίλειο: «Ξέραμε ότι η Αγγλία είναι το φαβορί στον όμιλό μας και χθες (29/11) είδαμε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά η Αυστρία τους κέρδισε από το ημίχρονο. Αλλάζει τα δεδομένα με τον Αμερικάνο (σ.σ. Σίλβεν Λάντεσμπεργκ) που πήρε το διαβατήριο. Σίγουρα είναι πολύ δυνατές ομάδες. Αυτό το ξέρουμε, το γνωρίζουμε και θέλει πολλή προσπάθεια και να είμαστε στο τοπ επίπεδό μας για να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί».
 
Για τη δική του φετινή παρουσία: «Βρίσκομαι στην Κύμη, στην Α1, πάω καλά μέχρι τώρα δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και θα δείξει η συνέχεια».

Δειτε Επισης

«Ήταν δύσκολη ήττα για εμάς, να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε αύριο»
Νέα τεράστια επένδυση από τους Τούρκους-Πότε θα επιστρέψει η Formula 1 στην Κωνσταντινούπολη
«Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να καθορίζουν το παιχνίδι, πρέπει να το κάνουμε εμείς»
Έξαλλος ο Μπαρτώκας μετά το φινάλε του Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, είχε επεισόδιο με τον Σάδα (vid)
Άλωσαν τη Νέα Υόρκη και μένουν «ζωντανοί» οι Σίξερς
Ο Λεμπρόν Τζέιμς ενεργοποίησε την «βόμβα»-Ελεύθερος για μεταγραφή και περιμένει τον… γιο του
Ζωντανοί οι Μπακς παρά τις απουσίες Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, λύγησαν τους Πέισερς
Ηττήθηκε 82-80 σε νεκρό χρόνο στην παράταση από την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός στον τελικό-Ηττήθηκε 85-83 από τη Μακάμπι
Προβάδισμα 2-0 για την ΑΕΚ που νίκησε τον ΑΠΟΕΛ 85-86