Τα ιατροδικαστικά ευρήματα που καρφώνουν τον Παπαμακάριο για τον ξυλοδαρμό

Νέα δεδομένα έρχονται να προστεθούν στην πολύκροτη υπόθεση ξυλοδαρμού της Μαντώς Τζαβάρα, που κατήγγειλε τον Μανώλη Παπαμακάριο για τα τραύματά της, με την ίδια να υποστηρίζει πως επιχείρησε να τη στραγγαλίσει.

Το μοντέλο, που ήταν 2 χρόνια μαζί με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, παίρνοντας αφορμή από την έκθεση του ιατροδικαστή, που αναφέρει πως έγινε προσπάθεια στραγγαλισμού, προχώρησε σε νέες δηλώσεις της στο Star, τονίζοντας, ότι θα προχωρήσει στις αντίστοιχες ενέργειες, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του Παπαμακάριου.

Η ίδια προχώρησε σε νέες δηλώσεις για την υπόθεση, αναφέροντας τις απειλές, που δεχόταν με μηνύματα στο κινητό της, όσο τουλάχιστον η ίδια υποστηρίζει. «Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του. Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε "θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε "θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι"», είπε.

Η πλευρά του πρώην παίκτη ανέφερε, ότι καταδικάζει τον ξυλοδαρμό, ενώ αποποιήθηκε τις κατηγορίες και επεσήμανε, ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί.

Πηγή: Sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: