ΒΙΝΤΕΟ: «Ξαφνικά πάει να φέρει το μαχαίρι. Και λέω, αν δεν σηκωθώ τώρα, είμαι νεκρή»!

Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του Μανώλη Παπαμακάριου έκανε η τέως σύντροφός του Μαντώ Τζαβάρα, η οποία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό. Μάλιστα ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο facebook.

Το θέμα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με τον Μανώλη Παπαμακάριο να τοποθετείται στο Sport24.gr και να λέει ότι «με την υπόθεση ασχολείται πλέον ο δικηγόρος μου κ. Μιχαλόπουλος. Η υπόθεση έχει παρει το δρόμο της δικαιοσύνης, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο».

Η Μαντώ Τζαβάρα στην εκπομπή «μαζί σου» στον ΣΚΑΪ περιέγραψε όλα όσα καταγγέλλει περί ξυλοδαρμού: «Και ξαφνικά αφήνει εμένα και πηγαίνει να φέρει το μαχαίρι. Και λέω αν δεν σηκωθώ τώρα είμαι νεκρή».

Δείτε το VIDEO:



Οπως είναι φυσικό, ο χώρος του μπάσκετ έχει παρακολουθεί από απόσταση την υπόθεση. Ο Παπαμακάριος ήταν μέχρι χθες πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών, παρότι είχε σταματήσει το μπάσκετ. Είχε δικαίωμα να μείνει για άλλον έναν χρόνο στη θέση από την ημέρα που αποσύρθηκε και ο ΠΣΑΚ ενημέρωσε πως τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει, πως ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναλαμβάνει χρέη προέδρου, μέχρι τις επόμενες εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2020».

Ο Παπαμακάριος ήταν μέλος και του προπονητικού τιμ του Ήφαιστου Λήμνου την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε γπριν από λίγες ημέρες για τους νεοφώτιστους. «Από το προπονητικό τιμ του Ηφαιστου έχει συμβόλαιο και συνεχίζει με την ομάδα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Η συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους προπονητές ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν», ήταν το σχόλιο της ομαδας τους Λήμνου, που καταδικάζει κάθε μορφή βίας που έχει αποδειχθεί.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)