Οι πιο «πλούσιοι» Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Κύπρου και δύο οι οποίοι βγάζουν το «ψωμί» τους εντός συνόρων (και οι δύο είχαν δοκιμάσει στο παρελθόν την τύχη τους στο εξωτερικό) αποτελούν την πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων, εν ενεργεία, Κύπριων ποδοσφαιριστών.
 
Βαλεντίνος Σιέλης
Την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία απολαμβάνει ο Βαλεντίνος Σιέλης. Ο... Νοτιοκορεάτης κεντρικός αμυντικός με ετήσιες απολαβές 400 χιλιάδες ευρώ, στην Γκαγκουόν, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής. 
 
Ο δυναμικός στόπερ βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
 
 
Πιέρος Σωτηρίου
Από το «φτωχικό» συμβόλαιο των 160 χιλιάδων ευρώ που λάμβανε αν έμενε στον ΑΠΟΕΛ ο Πιέρος Σωτηρίου είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να «φουσκώνει» σχεδόν τρεις φορές περισσότερο με τη μεταγραφή στην Κοπεγχάγη.
 
Στους Δανούς ο Κύπριος φορ κοστίζει μισό εκατομμύριο τον χρόνο, όμως, ο 24χρονος διεθνής  έχει εισόδημα περίπου 375 χιλιάδες ευρώ
ετησίως, καθώς το ψηλό ποσοστό φορολογίας (ξεπερνά το 40%) που ισχύει στη Δανία «ψαλιδίζει» τα έσοδά του.
 
 
Κωνσταντίνος Λαΐφης
Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς το καλοκαίρι του 2016 και ο μετέπειτα δανεισμός του στην Σταντάρ Λιέγης ανέβασε τις μετοχές του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.
 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έχει ετήσιες απολαβές 300 χιλιάδες ευρώ που τον κατατάσσουν στην τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων Κύπριων ποδοσφαιριστών.
 
Γιώργος Εφραίμ
Λίγο πιο κάτω είναι ο μισθός του Γιώργου Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος εξτρέμ ανταμείβεται μ’ ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τις 300 χιλιάδες ευρώ, (χωρίς τα μπόνους) και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος που αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα.
 
Δημήτρης Χριστοφή
Την πεντάδα συμπληρώνει ο Δημήτρης Χριστοφή της Ομόνοιας. Ο ακραίος επιθετικός των «πρασίνων» ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με το τριφύλλι και είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στο «Ηλίας Πούλλος» με ετήσιες απολαβές γύρω στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου