BINTEO: Ο νεαρός νηπιαγωγός από τη Λεμεσό που «ανεβάζει» τους παίχτες της Τουλούζ

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντήσεις ένα άντρα που να εξασκεί το επάγγελμα του νηπιαγωγού. Επίσης, δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο στην Κύπρο που να δηλώνει οπαδός της Τουλούζ και μάλιστα να είναι φανατικός υποστηρικτής της γαλλικής ομάδας.

Οι πιθανότητες για να έχει κάποιος και τις δύο «ιδιαιρετότητες» είναι αυτονόητα ελάχιστες. Και, όμως, ο Αντρέας Νίττης από την Λεμεσό έχει την… ταμπέλα και των δύο πιο πάνω επισημάνσεων.

Πρόσφατα, ο Ανδρέας αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρο παίρνοντας πτυχίο στο τμήμα προδημοτικής εκπαίδευσης κατακτώντας μάλιστα το πρωτείο. Ως νηπιαγωγός εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Ε’ νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς.

Παράλληλα, ο 24χρονος εργοδοτείται από την Τουλούζ, ομάδας της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, ο Αντρέας Νίττης, εξήγησε πώς οι δύο ασχολίες του είναι συνυφασμένες με τον χαρακτήρα του.

Αποφάσισε να πάει νηπιαγωγός – επηρεασμένος και από τον πατέρα του που ήταν δάσκαλος - κόντρα σε όσα άκουγε για την επιλογή του, ενώ ακριβώς επειδή ήθελε να διαφέρει από τους υπόλοιπους επέλεξε να υποστηρίζει την Τουλούζ. Στην Κύπρο, οι πλείστοι που παρακολουθούν γαλλικό πρωτάθλημα, δηλώνουν οπαδοί της Παρί, ενώ γνωστές είναι αυτές που έπαιξαν απέναντι σε ομάδες του νησιού, όπως η Λιόν και η Μπορντώ.

Το πάθος και… το σκίσιμο της κόλλας
Ο Αντρέας διάλεξε να είναι οπαδός της Τουλούζ. Αυτή η επιλογή του μετατράπηκε και σε πάθος. Έμαθε τα πάντα για την ομάδα, συνδέθηκε με παίκτες, προπονητές και παράγοντες της Τουλούζ και έκανε πάνω του αρκετά τατουάζ που θυμίζουν Τουλούζ.

Αυτή η… μανιακή ενασχόλησή του έγινε γνωστή και στα ενδότερα της ομάδας που τον κάλεσαν να πάει να ζήσει από κοντά τη μεγάλη του αγάπη. Του έγιναν αφιερώματα από την ίδια την ομάδα, έγινε φίλος με δεκάδες υποστηρικτές της Τουλούζ, αλλά και με παίκτες και παράγοντες των Γάλλων.

Μάλιστα, όπως μας αφηγείται, πριν από αγώνες του δόθηκε η ευθύνη να μιλήσει ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές και μας εξιστόρησε μία ενδιαφέρουσα ιστορία όταν έκανε μία παθιασμένη ομιλία ενώπιον των παικτών, σχίζοντας το χαρτί με όσα είχε να πει. Ο λόγος ότι είδε ένα παίκτη αδιάφορο. Τότε μίλησε έντονα και από καρδιάς, και στο τέλος κέρδισε το χειροκρότημα των παικτών. Στο επόμενο παιχνίδι ήρθε η νίκη και ο ίδιος ένιωσε ότι έδωσε… ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Δειτε Επισης

Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ