Το συμβόλαιο του Βούρου στον ΑΠΟΕΛ

Η αποχώρηση του Γιάννη Γιαννιώτα από τον ΑΠΟΕΛ άφηνε τον «Αρχάγγελο» χωρίς Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή μετά από πολλά χρόνια.
 
Μαχλάς, Αμανατίδης, Καψής, Χιώτης, Κόντης, Πουρσαϊτίδης στιγμάτισαν την σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ με τον Γιαννιώτα να παίρνει την σκυτάλη την τελευταία διετία.
 
 
Με την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου ο ΑΠΟΕΛ κρατά το ελλαδικό στοιχείο στο ρόστερ του και ποντάρει στις ικανότητες του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε αμέσως εντολή απόκτησης του μόλις έμαθε ότι αποχώρησε από το ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, καθώς έκρινε ότι ο συμπατριώτης του αμυντικός μπορεί να δώσει ανάσες ξεκούρασης στον Μιλάνοφ αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ, ενώ στην άκρη του μυαλού του έχει και τον σχηματισμό 3-5-2.
 
 
Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε τριετές συμβόλαιο στον Βούρο ποντάροντας στην εξέλιξη του και ευελπιστεί ότι θα πετύχει διάνα. Το κόστος της μεταγραφής του Βούρου δεν είναι μεγάλο για τον ΑΠΟΕΛ. Τουναντίον, οι σχεδόν 100 χιλιάδες ευρώ  (οι πληροφορίες του REPORTER κάνουν λόγο για ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τις 100 χιλιάδες ευρώ) που θα λαμβάνει ετησίως από τους «γαλαζοκίτρινους» ο Ελλαδίτης αμυντικός είναι απόλυτα λογικό ποσό.
 
 
Ο Βούρος αγωνίστηκε τέσσερις φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ευτύχισε ν’ αγωνιστεί και σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, το ντεμπούτο του Ελλαδίτη μπακ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έγινε στο «Έμιρεϊτς» με αντίπαλο την Άρσεναλ στην σπουδαία νίκη των Πειραιωτών με 3-2 τον Σεπτέμβρη του 2015, όταν αντικατέστησε τον Κώστα Φορτούνη στο 87’.
 
Σύμφωνα με ελλαδικά ρεπορτάζ η απόφαση του Ολυμπιακού να στείλει δανεικό τον Βούρο στον Λεβαδειακό το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν (9 συμμετοχές) είχε να κάνει με την απαίτηση του νεαρού αμυντικού για γενναία αύξηση απολαβών τον Νοέμβριο του 2016.
 
Όπως σημειώνουν, ο Βούρος στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό γι’ ανανέωση της συνεργασίας τους ζήτησε 450 χιλιάδες ευρώ ετησίως, κάτι που η διοίκηση του Ολυμπιακού (σύμφωνα πάντα με τα ελλαδικά ρεπορτάζ) δεν αποδέχθηκε και αποφάσισε να στείλει… εξορία τον ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά.  
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία