«Κανένα γήπεδο δεν είναι κερδοφόρο»!

Ένα από τα πιο ακανθώδη ζητήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο εν έτει 2018 είναι ασφαλώς το γηπεδικό, καθώς οι περισσότερες έδρες των ομάδων είναι μεγάλης ηλικίας κατασκευές. Προσκεκλημένος των Μιχάλη Παπαγεωργίου και Κώστα Μαλέκκου στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του SUPER SPORT FM 104.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε για…
 
…το «Μακάρειο» και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχει σωτηρία, είναι σαν μια γριά και κάνουμε πατσιαρίσματα, για να πάμε παρακάτω. Εφέτος κάναμε κάποια βελτιωτικά έργα, διορθώθηκαν οι κερκίδες και άλλα διάφορα. Ό,τι και να κάνουμε, δεν αλλάζει κάτι. Υπάρχει ανάγκη. Το κεντρικό γήπεδο απασχολεί όλα τα αθλητικά σχολεία συν τη Δόξα, τον Ολυμπιακό, τον Διγενή και τον Εθνικό Άσσιας. Τα βοηθητικά εξυπηρετούν 50 φορείς. Ένα από τα κίνητρα για να αποφασίσουμε το γήπεδο της Δόξας είναι να αποφορτίσουμε και το Μακάρειο. Αν θέλει μια μεγάλη ομάδα να πάρει το Μακάρειο, καθώς έγινε γνωστή η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια να δοθεί, αλλά δεν θα δώσουμε τα βοηθητικά και θα κανονίσουμε κάπου αλλού τη Δόξα, τον Διγενή και τον Εθνικό Άσσιας».
 
…το γήπεδο της Δόξας: «Υπάρχει απόφαση για αναβάθμιση του γηπέδου της Δόξας και να γίνει πρώτης κατηγορίας. Εγκρίθηκαν 1,7 εκατομμύρια. Θα το χρησιμοποιεί η Δόξα, πιθανόν θα πάει ο Διγενής και συζητάμε και για τον Εθνικό Άσσιας. Να μπορέσει να ανασάνει και το Μακάρειο. Θα αρχίσουν εργασίες το 2018».
 
…το γήπεδο στην Αραδίππου: «Αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα. Το στάδιο εκεί δεν μπορεί να γίνει πρώτης κατηγορίας. Συζητάμε με τον δήμαρχο ο οποίος πήρε πρωτοβουλία. Έχει μια ομάδα στην α’ κατηγορία και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη β’ κατηγορία. Συζητάμε να αρχίσει να γίνεται κομμάτι-κομμάτι, ώστε μέχρι το 2021 να γίνει πρώτης κατηγορίας. Το πρόβλημα δεν είναι να γίνει το γήπεδο, αλλά η συντήρηση. Κανένα γήπεδο δεν είναι κερδοφόρο, το ΓΣΠ είναι διαφορετικό μοντέλο και δεν πρέπει να παρασύρονται οι υπόλοιποι. Υπάρχει πρόθεση να προχωρήσουμε».
 

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια