Ανάλυση Κυπριανίδη: Τα δύο οριακά γκολ, τα δύο πέναλτι και το χέρι του Μοράις

Τις επίμαχες φάσεις του αναβληθέντα αγώνα της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ, που έγινε την περασμένη Τετάρτη (19/09), ανέλυσε με τοποθετήσεις του στο Super Sport FM ο αναλυτής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Για τα δύο γκολ της Νέας Σαλαμίνας: «Ήταν οριακά πιο μπροστά ο Ελουντού στην φάση του πρώτου γκολ της Νέας Σαλαμίνας με το ΑΠΟΕΛ και ίσως να είναι και λίγο μπροστά ο Κίνγκσλεϊ στο δεύτερο γκολ. Ήταν πολύ οριακό.
Ήταν δύο δύσκολες φάσεις και είναι καλυμμένος ο βοηθός και από τον κανονισμό και από τις οδηγίες που έχει. Σωστά μέτρησαν για μένα, πρέπει να αφήνονται αυτές οι φάσεις».
 
Για το πέναλτι που δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ: «Στο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ υπάρχει μια κίνηση του χεριού. Λένε ότι έπεσε εύκολα. Στις αναλύσεις με τους προπονητές σίγουρα θα είπανε οι ποδοσφαιριστές ότι πέφτει εύκολα π.χ. ένας παίκτης και ερωτώ γιατί έβαλε το χέρι του; Ας προσέξουν και οι ποδοσφαιριστές με τα χέρια τους. Ας γίνεται περισσότερη επίκληση στους παίκτες και όχι στους διαιτητές».
 
Για πέναλτι που έπρεπε να δοθεί στη Σαλαμίνα: «Για μένα υπήρχε άλλη μια φάση. Ο Κίνγκσλεϊ της Νέας Σαλαμίνας δέχθηκε μια μπαλιά στο σημείο του πέναλτι, κατέβασε την μπάλα και ήρθε ο Μιλάνοφ να παίξει την μπάλα, δεν την βρήκε και έσπρωξε τον αντίπαλο».
 
Για τις διαμαρτυρίες για χέρι του Μοράις που αν έπαιρνε κίτρινη θα ήταν η δεύτερη: «Για το χέρι του Μοράις, για να τιμωρήσουμε τα χέρια με κίτρινη είναι αν ανακόπτει υποσχόμενη ενέργεια του αντιπάλου. Εκεί που έγινε το χέρι και με βάση την διάταξη των παικτών δεν ήταν υποσχόμενη επιθετική ενέργεια».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία