«Η Αλκή με προειδοποίησε αν μιλούσα, θα μου κινούσε αγωγή»

Τα όσα ειπώθηκαν νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου από τους ανθρώπους της Αλκής σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της CytaVision.
 
Όπως υποστήριξε, όταν γνωστοποίησε το πρόβλημα του Παναγιώτη Φραγκέσκου έλαβε προειδοποίηση από την Αλκή. «Όταν βγάλαμε ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Φραγκέσκου σαν ΠΑΣΠ για να τον στηρίξουμε πήρα μια επιστολή από την Αλκή που με προειδοποιούσε ότι αν μιλούσα θα μου κινούσε αγωγή και μας είπαν αν έχουμε στοιχεία να τα καταθέσουμε. Αυτό έκανα».
 
 
Σε άλλη τοποθέτησή του ανάφερε: «Εμείς δεν είπαμε ότι έχει να κάνει με απαγορευμένες ουσίες. Στόχος μας να περάσουμε το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να προσέχουν το τι παίρνουν και τι κάνουν. Μπορεί κάτι να μην είναι απαγορευμένο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επιβλαβές για την υγεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άλογα κούρσας και να παίρνουν, τι παίρνουν για να κερδίσουν».
 
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει και τέταρτος ποδοσφαιριστής (3ης κατηγορίας) με πρόβλημα, όμως διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για την ίδια περίπτωση.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής