Γιάγκου: «Ο Στρέπελ είναι διαφορετικός από τον Λέβι»

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο η Ανόρθωση μέτρησε τρεις διαδοχικές επιτυχίες (σε όλες τις διοργανώσεις) και τρεις συναπτές εντός έδρας νίκες. Σε φιλοξενία του στον Super Sport FM 104.0 ο δρ. Κυριακός Γιάγκου αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, τις βλέψεις για το μέλλον, τη δουλειά του Γιούργκεν Στρέπελ και την παρουσία του κόσμου.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του συλλόγου για…
 
…τη νίκη στο παιχνίδι με την Δόξα: «Ξεκίνησε ανάποδα το παιχνίδι, αλλά η ομάδα έδειξε και αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα και πήρε μια νίκη»
 
…το στόχο που τέθηκε για τρεις νίκες στα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια: «Είπαμε ότι τα τρία αυτά παιχνίδια θα δείξουν μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε και πιστεύουμε στην ομάδα ότι θα φτάσει σε απόσταση βολής από τις ομάδες που προπορεύονται. Το θέμα είναι να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο την ώρα που είναι καλά τα πράγματα, αλλά και στις δύσκολες στιγμές και αυτό κάναμε».
 
…τα μηνύματα από τον κόσμο: «Αυτό που εισπράττουμε είναι ότι έχει επανέλθει μια ηρεμία στον κόσμο και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Θα θέλαμε αυτό να μεταφραστεί και σε μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν επιθυμούμε να βλέπουμε μόνο 2.800 Ανορθωσιάτες. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση για την πορεία που προηγήθηκε, όμως θέλουμε αυτή την πίστη όπως την νιώθουμε εμείς να την νιώσει και ο κόσμος και να τη μεταφράσει και σε φυσική παρουσία στο γήπεδο».
 
…την πιο ισορροπημένη ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Εμείς θεωρούμε ότι αυτό που βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ο κανόνας μας και αυτά που βλέπαμε στην αρχή ήταν η εξαίρεση. Άρχισε στραβά η χρονιά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, αλλά αυτή η ισορροπία που έχουμε τώρα είναι η ταυτότητα της ομάδας».
 
…το στόχο της Ευρώπης: «Και η βαθμολογία λέει ότι δεν είμαστε μακριά από τον στόχο της Ευρώπης, υπάρχουν αρκετές ομάδες εκεί ανταγωνιστικές, όλοι χάνουν βαθμούς και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι θα βρεθούμε με καλύτερη θέση».
 
…το πώς περιμένουν το παιχνίδι με την Πάφο: «Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν το πρώτο θύμα της με την ισοπαλία εκτός έδρας. Τότε λέχθηκε ότι πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς με την Πάφο, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, είναι παιχνίδι μονής παραλλαγής και θέλουμε τον κόσμο να έρθει για να κάνουμε το τρία στα τρία και να ανέβουμε περισσότερο».
 
…τον Γιούργκεν Στρέπελ: «Ο κύριος Στρέπελ είναι πολύ καλός προπονητής, διαφορετικός από τον κ. Λέβι, που επίσης είναι καλός προπονητής. Βλέπουμε ότι υπάρχει ενθουσιασμός στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, στηρίζει τους ποδοσφαιριστές και ήταν ο πρώτος που χειροκρότησε τον Μπέκα χθες, όταν είχε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες και δεν τις έκανε γκολ».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου