Ντόμινο εξελίξεων, νέα σύλληψη για την υπόθεση Ουζόχο

Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Ουζόχο για το δελτίο υγείας του, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του τριήμερου διατάγματος κράτησης του, εντούτοις οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με αποτέλεσμα να προκύψει δεύτερη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.
 
Η απόφαση των ανακριτών της υπόθεσης φαίνεται να λήφθηκε μετά τη σύσκεψη που έγινε στο Αρχηγείο Αστυνομίας.


 
 
Υπενθυμίζεται πως όσον αφορά τον Κυριακό Γιάγκου παρά το γεγονός ότι θα αφεθεί ελεύθερος, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφότου ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση.
 
Σε περίπτωση λοιπόν που στοιχειοθετηθούν εναντίον του ποινικά αδικήματα, ο κ. Γιάγκου θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου και θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της πλαστογραφίας.
 
Πάντως μέχρι στιγμής ο Κυριακός Γιάγκου ανακρινόμενος για την υπόθεση επέμεινε στη θέση του να μην παραδέχεται όσα του καταλογίζονται.
 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης