Τραμετσάνι: «Για τον Εφραίμ κανένα σχόλιο, με τον Τόμας είμαι θυμωμένος»

Ασπίδα προστασίας προς τους παίκτες του ύψωσε γι’ ακόμα μια φορά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ένωση.
 
Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος τ’ όνειρό τους, ενώ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του μέχρι το τέλος.
 
Οι δηλώσεις του:
«Θα υπερασπιστώ αυτούς τους παίκτες, ξέρουν τι σημαίνει να παίζουν για τον ΑΠΟΕΛ, γι ‘αυτή τη φανέλα, δείχνουν ότι είναι πολύ περήφανοι. Κυνηγήσαμε τις πιθανότητες μέχρι το τέλος, παίζουμε εναντίων όλων. Θα το επαναλάβω γι’ ακόμα μια φορά. Θα συνεχίσουμε ν’ ακολουθούμε τ’ όνειρό μας».
 
Για την κριτική που δέχεται: «Δεν νιώθω πίεση, ξέρω τη δουλειά μου, το να έχεις ισορροπία είναι σημαντικό. Πιστεύω τόσο πολύ στους παίκτες. Να παίρνουμε από τη θετική πλευρά την πίεση, θέλουμε δυνατούς χαρακτήρες. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψεις που θέλω να κτίσω στην ομάδα. Μπορούμε να ελέγξουμε οτιδήποτε καλό ή κακό έρθει στον δρόμο μας, όπως κάναμε και στο παρελθόν».
 
Για τον Εφραίμ και Ντε Βινσέντι: «Για τον Εφραίμ κανένα σχόλιο, με τον Τόμας είμαι θυμωμένος μίλησα μαζί του πριν από λίγο. Έχει τρομερές δυνατότητες σαν ποδοσφαιριστής. Ξέρω τι πέρασε πέρσι και θέλω να τον επαναφέρω εκεί που αξίζει, στην κορυφή. Είναι συνδεδεμένος με τον σύλλογο και θα τον αγαπώ. Τον συγχαίρω για ό,τι πέρασε και ό,τι έχει καταφέρει. Μπράβο του».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά