Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Τα υπονοούμενα Φελκ για τη διαιτησία μετά την παραίτησή του από την Ένωση

  24/04/2019 11:57
Τα υπονοούμενα Φελκ για τη διαιτησία μετά την παραίτησή του από την Ένωση

Τα υπονοούμενα Φελκ για τη διαιτησία μετά την παραίτησή του από την Ένωση

  24/04/2019 11:57

Την παραίτηση του Κάριτ Φελκ από τον πάγκο της ομάδας του σχολίασε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM.

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας χωρίς να υπάρχει αντίλογος», ανέφερε ο Φάνου για τον προπονητή της ομάδας για να προσθέσει ότι «είπε ότι στα πιο κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Έκανε λόγο και για το γεγονός ότι η Ένωση δεν δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες αλλά δέχεται με ευκολία κόκκινες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τελείωσε ο Φελκ από την Ένωση: «Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ...»

Αναλυτικά:

Για την παραίτηση του Φελκ: 

«Πράγματι ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη και για εμάς. Υπήρξε μια συνάντηση όπου συζητήσαμε πέραν των 2 ωρών για τα τεκτενόμενα στην ομάδα. Θεώρησε και ο ίδιος ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ με μια σημαντική αλλαγή. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Είπε ότι στα πιο κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Έκανε λόγο και για το γεγονός ότι η Ένωση δεν δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες αλλά δέχεται με ευκολία κόκκινες. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις από εδώ και πέρα για μια καλύτερη συνέχεια ούτως ώστε να παλέψει η ομάδα μέχρι τέλους για την παραμονή».

Για τις προσπάθειες εξεύρεσης νέου προπονητή: 

«Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει οτιδήποτε. Θα γίνει μια πρώτη σκέψη σήμερα και θα παρθεί η απόφαση από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. Χρειάζεται ένας προπονητής που να γνωρίζει τα κυπριακά δεδομένα, χωρίς να αποκλείεται να έρθει ένας προπονητής που δεν ξαναδούλεψε στην Κύπρο. Ευελπιστούμε ότι εντός της ημέρας θα έχουμε εξελίξεις. »

Για το κεφάλαιο της διαιτησίας: 

«Φοβόμαστε να μιλήσουμε, φοβόμαστε ότι κάθε λέξη που θα πούμε μπορεί να την πληρώσουμε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Όταν ο πρόεδρος της ομάδας μιλούσε για VAR υπήρξαν κάποιοι που τον χλεύαζαν και ειρωνευόντουσαν».

Για το ματς με τον Ερμή: 

«Θεωρώ ότι βδομάδα με βδομάδα πρέπει απλά να κερδίζουμε για να παραμένουμε ζωντανοί στο στόχο της παραμονής. Η ομάδα του Ερμή είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Για μας είναι ο πρώτος τελικός».

Αν θα υπάρξουν επιστροφές στο παιχνίδι με τον Ερμή: 

«Θεωρώ ότι ο Βαλλιάνος θα είναι στη διάθεση του νέου προπονητή μας. Ο Ζάρατε, ο Ενόχ και ο Ολίβα θα είναι επίσης διαθέσιμοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας