Απόψε έχει εξώστη

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το αποψινό (06/03, 19:00) παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα είναι απόλυτα καθοριστικό για την τελική έκβαση του τίτλου.
 
Η ομάδα της Λεμεσού παίζει το τελευταίο της χαρτί. Η ισοπαλία δεν αρκεί. Θέλει μονάχα νίκη ώστε να μπορεί να ελπίζει σε περαιτέρω στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ στα επόμενα δύο παιχνίδια της σεζόν (με Ομόνοια και ΑΕΛ, αμφότερα στο ΓΣΠ), με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα πάρει τους βαθμούς που πρέπει στα δικά του παιχνίδια με ΑΕΚ (εντός) και Νέα Σαλαμίνα (εκτός).
 
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στο χέρι τους τρεις βαθμούς διαφορά (61-58), αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Συνεπώς με νίκη η ομάδα της Λευκωσίας ξεφεύγει στους έξι βαθμούς από τους γαλάζιους και είναι μία διαφορά που δεν καλύπτεται στα παιχνίδια που απομένουν. Αν ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει τον τίτλο από σήμερα, αυτό εξαρτάται και από το αποτέλεσμα που θα φέρει η ΑΕΚ στον αγώνα της με τη Νέα Σαλαμίνα.
 
Η ομάδα της Λάρνακας με 55 βαθμούς απέχει έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και βαθμολογικά είναι στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου. Για να ανεβεί στο πρώτο σκαλοπάτι, χρειάζεται να έχουν απώλειες ο Απόλλωνας και ο ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον τριών και έξι βαθμών αντίστοιχα και παράλληλα η ΑΕΚ να κερδίσει τόσο το σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (εντός), όσο και τα επόμενα απέναντι σε Απόλλωνα (εκτός) και Ομόνοια (εντός).
 
Είναι αντιληπτό, λοιπόν, ότι για να εξασφαλίσει ο ΑΠΟΕΛ απόψε τον τίτλο και να στείλει τους οπαδούς για έβδομη σερί χρονιά στον εξώστη του σωματείου θα πρέπει να κερδίσει τον Απόλλωνα και παράλληλα η ΑΕΚ να μην πάρει τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου