«Καταστροφή, όλοι γνωρίζουν - Ο μάνατζέρ μού τηλεφωνεί…»

Ξεκάθαρος ότι θέλει να μείνει στην Ανόρθωση είναι ο Ζοάο Βίκτορ διαψεύδοντας ότι ψάχνεται για να βρει ομάδα στην Ισπανία.
 
Ο Βραζιλιάνος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal» αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν της ομάδας της Αμμοχώστου και σημείωσε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να μείνει μιας και έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη με την Ανόρθωση.
 
Για την ισοπαλία με την Πάφο F.C: «Ξέρουμε ότι η Ανόρθωση είναι μεγάλος σύλλογος και θέλουμε να κερδίζουμε και για τον εαυτό μας. Αλλά είναι δύσκολο να μην παίζεις για κάτι. Ούτε για την Ευρώπη, ούτε για το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο. Είναι καλή ομάδα επίσης η Πάφος, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα φάουλ».

Πώς θα χαρακτήριζες με μία λέξη την τρέχουσα σεζόν για την Ανόρθωση: «Καταστροφή. Ήταν μία καταστροφή. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στον σύλλογο. Οι παίκτες προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αν δεν χάναμε τους βαθμούς στα χαρτιά θα παλεύαμε για την Ευρώπη σίγουρα. Δυστυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και ελπίζω την επόμενη σεζόν να είναι πολύ καλύτερα».

Έχεις ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο, υπάρχει στο μυαλό σου το ενδεχόμενο να φύγεις από την Ανόρθωση: «Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμη, είμαι χαρούμενος εδώ. Αυτή ήταν η τέταρτη μου σεζόν στην ομάδα, αλλά ξέρετε πώς είναι το ποδόσφαιρο. Σε κάθε φινάλε της σεζόν κάποιες ομάδες επικοινωνούν και θέλουν να δημιουργήσουν τις ομάδες τους για την επόμενη. Φυσικά, αν είναι κάτι καλό για την Ανόρθωση και για μένα γιατί όχι, αλλά όπως είπα είμαι χαρούμενος εδώ. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και ελπίζω πως θα διορθωθεί η κατάσταση στον σύλλογο και θα είμαι εδώ για να παλέψω για τον τίτλο».

Ο πρώτος σου στόχος δηλαδή είναι να μείνεις στην Ανόρθωση: «Πάντα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να μείνω. Γι’ αυτό άλλωστε ανανέωσα το συμβόλαιό μου».

Έχεις μιλήσει με κάποιες ομάδες στην Ισπανία: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με κανένα».

Δεν έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες: «Ο μάνατζέρ μου, μου τηλεφωνεί και μου λέει «αυτή η ομάδα μου τηλεφώνησε, αυτή η ομάδα μου τηλεφώνησε», αλλά όπως είπα θέλω να μείνω εδώ»

Τι είναι αυτό που θα ήθελες να γίνει στην Ανόρθωση καλύτερα; Τη νέα σεζόν θα υπάρχει και νέος προπονητής ο Τιμούρ Κετσπάγια και όλα δείχνουν ότι υπάρχουν οι προοπτικές για πολύ καλύτερη σεζόν: «Η Ανόρθωση είναι μεγάλος σύλλογος. Ίσως ο μεγαλύτερος στην Κύπρο. Αλλά πρέπει να αρχίσει να ενεργεί και σαν μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι μόνο οι μισθοί ή οι ποδοσφαιριστές για να κάνεις μία καλή ομάδα. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και ελπίζω με το νέο προπονητή, δεν ξέρω αν είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, και το νέο πρόεδρο να αλλάξουν όλα. Χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα.

Να υπάρξει μεγαλύτερος επαγγελματισμός: «Φυσικά. Δεν λέω ότι δεν είναι επαγγελματίες. Έγιναν πολλά αυτή τη σεζόν που δεν έχω δει ποτέ στη ποδοσφαιρική μου ζωή. Όλοι ξέρουν τι έγινε φέτος. Απέναντι στην Πάφο είχαμε δύο παίκτες στον πάγκο. Είναι δύσκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ. Πρέπει να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί αυτό που κάναμε τη φετινή χρονιά, με την κατάσταση στον σύλλογο ήταν απίστευτο. Είμαστε επαγγελματίες, προπονούμαστε καθημερινά γιατί έχουμε υποχρέωση, έχουμε συμβόλαιο και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό πάντα. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτονται: «α, δεν τρέχουν στο παιχνίδι, δεν θέλουν», αλλά δεν είναι έτσι. Συμβαίνουν πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν ξέρει. Με την Πάφο είχαμε δυο παίκτες στον πάγκο και τέσσερις παίκτες έπαιζαν τραυματίες. Δεν το ξέρουν αυτό, επειδή δεν χρειάζεται να το λέμε. Δυστυχώς με την Πάφο ο κόσμος δεν ήταν αρκετός και ελπίζω με τη νέα σεζόν να είναι πολύ περισσότερος».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική