Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παίκτης του Απόλλωνα προτάθηκε στην Ανόρθωση!

  07/05/2019 17:31
Παίκτης του Απόλλωνα προτάθηκε στην Ανόρθωση!

Παίκτης του Απόλλωνα προτάθηκε στην Ανόρθωση!

  07/05/2019 17:31
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων μπορεί να μην έχει αρχίσει επίσημα, όμως, παρασκηνιακά γίνονται αρκετές διαβουλεύσεις μεταξύ παραγόντων-προπονητών και εκπροσώπων ποδοσφαιριστών. 
 
Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και η Ανόρθωση η οποία έχει αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μάλιστα αυτό έγινε ξεκάθαρο κι επίσημα ότι δηλαδή ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Πουλλαΐδης δεν μπορεί από μόνος του να σώσει την κατάσταση. 

Οι πληροφορίες του Paparazzo αναφέρουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός υπό τον Τιμούρ Κετσπάγια δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα και ότι ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει τις προσπάθειες, για να «χτίσει» με το καλύτερο δυνατό ρόστερ τη νέα Ανόρθωση.

Ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης (αναμένεται ν’ ανακοινωθεί σύντομα) έχει ξεσκονίσει κυριολεκτικά αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι πολύ κοντά για υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Επίσης, οι πληροφορίες του Paparazzo αναφέρουν ότι αρκετοί μάνατζερ έχουν προτείνει δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών, όμως, ο Κετσπάγια είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στις κινήσεις του, αφού θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα, για τις δυνατότητες του οποιουδήποτε παίκτη.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην «Μεγάλη Κυρία» προτάθηκε και βασικός ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Απόλλωνα. Ωστόσο, ακριβώς όπως και σε όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν, πριν οριστικοποιηθεί η νέα διοίκηση της εταιρείας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας